This is Mika

07.01.2021 16:39 2min luku 0

TOIMITUSJOHTAJA KUNTOON OSA 3 - JALKAHELVETTI!

Moi kaikille!

Nyt on piru irti. Älä missaa tätä uusinta jaksoa sarjasta ”Toimitusjohtaja kuntoon”. Nimittäin UKKO.FI laskutuspalvelun toimitusjohtaja Ukko Kumpulainen joutui tänään aamulla aikamoiseen kurimukseen. Kävimme Myyrin Kuntokeskuksessa tekemässä jalkatreenit, joista muodostui todellinen tahtojen taisto. Reidet joutui koetukselle ja lihakset sai kyytiä minun tehokkailla treenimetodeilla.  Jos tämä toimitusjohtajan kuntoremontti on mennyt sinulta totaalisesti ohi, voit kurkata TÄSTÄ LINKISTÄ, mistä oikein on kyse! (Itse video löytyy tässä alempana, malta vielä hetki!)

***

***

Sen enempää spoilaamatta jaksoa, tässä kolmannessa osassa puskettiin siis jalkatreenit, jossa keskityttiin niin etu kuin takareisiin. Tämän hetken treenijaossa, jota Ukko toteuttaa, tehdään etu- ja takareidet yhden treenin sisällä, kuten tänäänkin, mutta mukana oli pientä ekstraa. Nyt tehdyt treenit, antoi pientä esimakua Ukolle, mitä dieetin edetessä tullaan vielä tekemään.

Nämä treenit kuvastaa hyvin sitä, mitä hypertrofiaan eli lihaskasvuun painottuva treenityyli voi käytännössä olla. Juuri tämän tyyppisellä harjoittelulla olen itse saanut kroppaan ja varsinkin omiin jalkoihini tuntuvasti lisää massaa ja kokoa. Tätä metodiikkaa käytän yhtenä osana monipuolisissa treeniohjelmissani, joita myyn treenaajille, joilla on tarkoituksena saada puhdasta lihasmassaa lisää. Tämä toimii!! Pääset minun nettikauppaan TÄSTÄ!

Ukko kävi jalkatreeneissä helvetin porteilla, mutta tuliko hän sieltä takaisin? 😀

Uusimmassa jaksossa paljastuu myös, onko Ukon paino pudonnut vai onko Joulun ja Uuden Vuoden riennot vienyt kuntoa taaksepäin!

Aargh, asenne ratkaisee! Adriaaaan!!

Mutta joo, totuushan on, että dieetillä ollessa ja tuloksia halutessa, pitää pystyä noudattamaan suunniteltuja ohjeita. Jos jatkuvasti luisuu ja syö ohi, ei lopputulos voi olla hyvä. Määrätietoisuus ja halu saada asioita oikeasti muutettua omassa elämässä, antaa hyvät lähtökohdat onnistuneelle dieetille. Toistan usein tätä tuttua mantraa, ”aloittaminen on se vaikein asia”. Kun lopulta teet päätöksen, luot suunnitelman (joko itse tai ammattilaisen avulla), asetat tavoitteet ja lähdet toteuttamaan, onnistut aivan varmasti siinä!

Valmennus ja kevytyrittäjyys omalla kohdallani

Moni varmastikin tietää, että teen valmennuksia kevytyrittäjänä ja käytän UKKO.FI -laskutuspalvelua toiminnassani. Laskut tulevat siis Ukko.fi:n kautta suoraan sähköpostiisi. Homma on todella helppoa, luotettavaa ja nopeaa.  Eli jos haluat tilata minulta näitä suosittuja treenipaketteja, laitat vain sähköpostia minulle osoitteeseen nyyssola.m@gmail.com ja kerrot vapaamuotoisesti minkä ohjelmapaketin haluat ostaa. That’s it. Helppoa kuin heinänteko.

Laadin tilauksestasi laskun ukon kautta ja lasku tulee yleensä joko samana päivänä tai seuraavana arkipäivänä sinulle suoraan mailiin. Kun olet maksanut laskun, saat minulta sähköisessä muodossa ohjelmapaketit sähköpostiisi ja pääset heti testaamaan uusia treenejä tai ruokavaliota!

Jos muuten kevytyrittäjyys kiinnostaa, käy tsekkaamassa UKON sivut TÄÄLTÄ!

No niin, Toimitusjohtaja kuntoon osa 3, olkaa hyvät!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.