This is Mika

19.11.2019 21:29 2min luku 2

Erittäin monipuolinen 5 viikon progressiivinen treeniohjelmapaketti - Vain 69€!

Moikka kaikille!

Olen vihdoinkin saanut suunniteltua ja laitettua myyntiin tämän äärimmäisen monipuolisen 5 viikon treeniohjelmapaketin. Kyseessä on siis ohjelmakokonaisuus, jossa hyödynnetään viiden eri ohjelman ja viiden eri treenijaon variaatioita, jotta paketti olisi riittävän haastava ja pitkäikäinen. Mikä parasta, tätä pakettia voi muokata ja muunnella rajattomasti, jolloin kokonaisuus ei tule koskaan olemaan tylsä ja ennalta-arvattavissa!HUOM!! TILAA TÄMÄ ”PROGRESSIIVINEN VIISIKKO” LÄHETTÄMÄLLÄ SÄHKÖPOSTIA MINULLE: NYYSSOLA.M@GMAIL.COM

***

***PROGRESSIIVINEN VIISIKKO***

5 viikon progressiivinen ohjelmapaketti, ”VIISIKKO”, sisältää:

  • Toimintaohjeet 5 viikon kokonaisuudelle
  • 5 treeniohjelmaa
  • 5 eri treenijakoa, 1-jakoisesta 5-jakoiseen

Saat itsellesi ohjelmat aina 1-jakoisesta sinne 5-jakoiseen treeniohjelmaan asti. Viiden viikon hypertrofisesti kasvavat treenit pakottaa kehon ja lihaksiston kasvamaan. Adaptaatiota ei pääse syntymään missään vaiheessa, sillä joka viikko vaihtuva ohjelmarunko ja ohjelmajako pitää huolen volyymista ja vaihtelevuudesta. Paketti on tähän mennessä monipuolisin kokonaisuus, mitä olen koskaan suunnitellut.

TILAA PAKETTI HELPOSTI LÄHETTÄMÄLLÄ MINULLE TILAUS SÄHKÖPOSTILLA! (nyyssola.m@gmail.com) SAAT PALUUPOSTISSA OHJEET MITEN EDETÄÄN! 

Joka viikko siis otetaan käyttöön uusi ohjelma ja uusi treenijako. Kun 5 viikkoa ollaan toteutettu ohjelmasuunnitelmaa, pidetään yhden viikon kevennys, jonka jälkeen voidaan jälleen käynnistää uusi 5 viikon progressio. Ja koska ohjelmia on 5 erilaista ja jakoja on myös 5 erilaista, mahdollistaa tämä myös omien variaatioiden kehittämisen. Voit siis yhdistellä, muokata ja vaihdella ohjelmien paikkaa mielin määrin ja lisätä entisestään vaihtoehtoja. Tällä ohjelmakokonaisuudella pystyy luomaan lähes rajattoman määrän erilaisia kombinaatiota.

Jos haluat itsellesi kasan erilaisia ohjelmia eri jaoilla ja haluat vaihtelua ja uutta näkemystä treeneihin, tämä PROGRESSIIVINEN VIISIKKO on juuri sellainen paketti, jolla pääsee todella pitkälle. Lihakset pakotetaan bodaustyyliin kasvamaan! Ohjelmakokonaisuus on juuri riittävän haastava ja erilainen, jotta mielenkiinto ja into tekemiseen pysyy mukana!

Muista, näin ison kokonaisuuden kanssa on muistettava ravinnon tärkeys! Älä siis unohda syödä riittävästi ja ravita kehoasi, jotta paras hyöty treeniohjelmista saadaan irti! Jos et ole aivan varma, syötkö oikein ja kovaa kulutusta tukevasti, minulla on myös myynnissä ravinto-ohjelmapaketti hintaan 89€, joka skaalataan kokonaiskaloreiden osalta juuri sinulle mittojen ja tavoitteiden mukaan.

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.