This is Mika

15.01.2020 15:37 2min luku 0

Suositut 1- ja 2-jakoiset treeniohjelmapaketit yhteishintaan 49€

Moikka kaikille!

Olen huomannut, että aika usein minulta on samat asiakkaat ostanut ensin 1-jakoisen treeniohjelmapaketin ja myöhemmin sitten tilanneet vielä vähintään 2-jakoisen treenipaketin. Toisinaan myös kysellään, saisiko näitä pienempijakoisia ohjelmapaketteja johonkin yhteishintaan. Niinpä tänään sitten päätin, että nämä 1- ja 2-jakoiset treenipaketit tosiaankin voisi myydä yhdessä.HUOM!! TILAA TÄMÄ ”YHTEISPAKETTI” LÄHETTÄMÄLLÄ SÄHKÖPOSTIA MINULLE: NYYSSOLA.M@GMAIL.COMKäytännössähän nämä pienijakoiset ohjelmat toimivat erinomaisen hyvin toistensa rinnalla. Olit sitten harvakseltaan treenaava tai harrastat jotain toista lajia, mutta kaipaat lisää voimaa ja lihasmassaa boostaamaan omaa lajiasi, pienijakoiset treeniohjelmat sopivat äärimmäisen hyvin salille.

Saatat ehkä hakea jotain vaihtelua isompijakoisten ohjelmien vastapainoksi? Voin kertoa, ettei missään nimessä esim juuri 1- ja 2-jakoiset treeniohjelmat  ole mitään kevyttä pumputtelua. Nämä ohjelmat ovat haastavia ja tehokkaita. 1-jakoisella voit puskea useamman treenin viikkoon, jos kaipaat lihaksille tiheämpää frekvenssiä. 2-jakoinen puolestaan jakaa kropan kahteen ryhmään ja näin pystyt yhtälailla mennä tiheämmällä syklillä tai vaihtoehtoisesti ottaa muutaman kovan treenin, jos viikko on kiireinen.

Tilaa paketti lähettämällä sähköpostia (nyyssola.m@gmail.com) minulle simppelisti vain kirjoittamalla mailiin: ”Moi, haluan tilata 1- ja 2-jakoisen yhteispaketin”.

Käy tutustumassa tarkemmin näihin ohjelmapaketteihin alla olevista linkeistä:

Kun sinulla on useampi pienijakoinen ohjelma käytössä, pystyt helposti luomaan niistä mielenkiintoisia kombinaatioita. Varsinkin, kun näissä minun 1- ja 2-jakoisissa treenipaketeissa on useampi ohjelmarunko mukana, variaatioiden määrä kasvaa hurjasti. 2-jakoisessa on 3 erilaista ohjelmaa erilaisilla lähestymistavoilla ja 1-jakoisessa näitä on kaksi. Käytännössä pääset siis miksailemaan 5 eri ohjelmarungon kanssa ja yhtäkkiä sinulla onkin jo melkoisen monipuolisia kokonaisuuksia käytössä.

Ravintopuoli myös kuntoon!

Muistutan tässä myös ravinnon tärkeydestä, sillä jos halutaan saada tuloksia niin voimantuotossa kuin lihaskasvussa, pitää ravinnon olla tukena kovissa treeneissä. Oli kyse sitten mistä tahansa liikunnallisesta aktiviteetista tai urheilemisesta, tulee ravinto aina ottaa huomioon nimenomaan antamaan energiaa, palautumiseen ja jaksamiseen. Liian vähän syöminen ei edesauta kehitystä tai jos makrosuhteet ravinnossa on pielessä, tämä ei tuo optimaalisinta kehitystä urheilijalle.

Myös rasvapoltossa tarvitaan niin kovaa ja kulutusta tuovaa treeniä kuin myös oikean mallinen ravintorunko tukemaan dieettiä. Eli ehdottomasti suosittelen kovien treenien yhteyteen (oli tavoitteet sitten lihaskasvussa tai rasvanpoltossa) suunnittelemaani ravinto-ohjelmapakettia!

Ei muuta kuin rohkeasti vain tilailemaan noita ohjelmia ja pistä pyörät pyörimään ja laita suunta kehitystä kohti!

Hinnasto kaikille myymilleni ohjelmille löytyy TÄÄLTÄ!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.