This is Mika

03.10.2018 18:05 3min luku 6

NYYSSIKSEN RAVINTO-OHJELMAPAKETTI (89€) VIHDOIN MYYNTIIN!

SE ON TÄÄLLÄ!

En pysty riittävästi edes korostaa, miten tärkeä ravinnon osuus on kaikessa kehityksessä, kun puhutaan treenaamisesta ja urheilusta ylipäätään. Puhdas ja monipuolinen ravinto oikeanlaisilla makrosuhteilla yksinkertaisesti tukee kovaa treeniä. Voit treenata miten kovaa tahansa, mutta jos syömiset ovat sinne sun tänne, tulosta ei saada optimaalisella tavalla aikaiseksi. Tiedän tämän, koska olen itsekin aikanaan ollut täysin ymmärtämätön ravinnon suhteen. Olen myös vuosien aikana, toimiessani valmentajana, kohdannut lukuisia tapauksia, joissa treenaajalla on kehitys junnannut pitkään paikoillaan. Ongelma ei aina ole ollut edes itse treenaaminen vaan oikeanlaisen ruokavalion puuttuminen. Kun ruokavalio saadaan kuntoon ja tukemaan treenejä, kehitys on aivan toisella tasolla!HUOM!! TILAA RAVINTOPAKETTI LÄHETTÄMÄLLÄ SÄHKÖPOSTIA MINULLE: NYYSSOLA.M@GMAIL.COMHaluatko puhdasta lihasmassaa lisää?

Olen suunnitellut sinulle ravinto-ohjelmapaketin, jolla tulet kehittymään ja saamaan lihasmassaa! Etkä pelkästään tule saamaan lihasmassaa, vaan ajan kanssa tulet myös pienentämään kehosi rasvaprosenttia. Puhdas, terveellinen ja monipuolinen ruokavalio saa kehosi toimimaan aivan uudella tavalla. Suunnittelemani ravinto-ohjelmat ovat hiilihydraattipainotteisia ja vähärasvaisia. Treenaat aivan uudella vireystasolla ja olet energinen. Suoriudut kovista ja haastavista treeneistä helpommin, koska kehosi energiatasot ovat ravinto-ohjelmien ansoista huipussaan. Mikä parasta kehon koostumus tulee muuttumaan!

Haluatko pudottaa painoa / kiristellä kroppaasi?

Ravinto-ohjelmapaketti voidaan myös suunnitella diettaamista eli kiristelyä varten. Saat ohjelmapaketin mukana cardiosuunnitelman sekä ohjeet progressiolle. Näin pystyt viemään omatoimisesti dieetin loppuun asti. Minulla on lukuisia asiakkaita, jotka ovat päässeet huikeisiin tuloksiin täysin omatoimisesti toteuttamalla ravinto-ohjelmaa.

Pääateriateemat ravintopaketissa

Tässä ohjelmapaketissa on kolme erilaista ravinto-ohjelmaa omilla herkullisilla pääateriateemoilla.

Teemat ovat:

 • ”Spagetti bolognese”
 • ”Paistettua riisiä ja kanaa kananmunalla”
 • ”Tomaattinen kanapasta”

Nämä ohjelmat sisältävät vain terveellistä ja monipuolista ruokaa. Kokonaiskalorit koostuvat pelkästään helposti valmistettavasta ravinnosta!

Ravinto-ohjelmapaketin saat helposti sähköpostiisi vain 89€ hintaan! Laita mailia minulle: nyyssola.m@gmail.com

Mitä ravinto-ohjelmat sisältävät ruoka-aineiden osalta?

Laatimani ravinto-ohjelmat sisältävät mm seuraavia ruoka-aineita:

 • lihaa
 • kanaa
 • kananmunia
 • riisiä
 • pastaa
 • viljatuotteita
 • maitotuotteita
 • hedelmiä
 • vihanneksia
 • marjoja

Kenelle suunnittelemani ravinto-ohjelmat sopivat?

Nämä ravinto-ohjelmat sopivat niin miehille, kuin naisille. Ohjelmat skaalautuvat riippuen sukupuolesta, iästä, pituudesta ja painosta. Saat siis juuri sinulle sopivan ohjelmapaketin, optimoidulla kokonaiskalorimäärällä! Valitettavasti ruoka-allergioita ei olla huomioitu, eli jos ylläolevista ruoka-aineista jokin ei sovi sinulle, ohjelmapakettia ei suositella hankittavaksi.

Toimintaohjeet

Ravinto-ohjelmapaketin mukana tulee kattavat toimintaohjeet ja vinkit, miten valmistat herkullista ruokaa. Saat myös ohjeet, jos ruokavalio kalorimäärältään ei jostain syystä ole joko riittävä, on liian riittoisa tai miten edetä, kun kehitystä tulee ja ravinto-ohjelmaan halutaan lisää kaloreita ja progressiota.

Mikä parasta, tulet oppimaan ja ymmärtämään ruokavaliota. Jokaisessa ravinto-ohjelmassa on tarkkaan lisätty jokaisen ruoka-aineen kohdalle kalorimäärät, proteiinit, hiilihydraatit ja rasvat. Kun toteutat ohjelmaa, opit samalla ravinnosta, mitä makroravinteet ovat ja miten määrät muodostuvat eri ruoka-aineiden osalta. Ravitsemustietoutesi paranee ja opit jatkossa suunnittelemaan omia ruokavalioita.

Tämä ravinto-ohjelmapaketti on pakko-ostos jokaiselle, joka haluaa luoda itselleen täydellisen kokonaisuuden kasvuun, kehitykseen ja parantamaan toimintakykyä ihan kaikessa!

Mukana myös listaus toimivista lisäravinteista!

Olen liittänyt mukaan listan lisäravinteista, joita voi halutessaan hankkia itselleen. Nämä ovat täysin vapaaehtoisia, eikä listan tuotteita ole missään nimessä pakko hankkia. Minulta kysellään hyvin usein mitä lisäravinteita suosittelisin käytettävän monipuolisen ravinnon lisäksi, joten tämän vuoksi päätin liittää mukaan omat suosikkini!

Älä unohda treeniohjelmia!

Muista, että homma toimii aina parhaimmalla mahdollisella tavalla, kun hankit ravinto-ohjelmapaketin mukaan tehokkaan treeniohjelmapaketin! Näihin voit tutustua —> TÄÄLLÄ!

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.