This is Mika

22.08.2018 16:48 3min luku 2

Nyyssiksen SUPER SEVEN 1-jakoinen voima- ja volyymipaketti ON ULKONA!!

Moikka!

Oletko kiireinen ihminen? Käytkö kenties harvakseltaan salilla? Harrastatko jotain toista lajia mutta haluaisit silti hakea voimaa ja lihasmassaa punttisalilta? Oletko aloittelija tai treeniharrastuksen alkutaipaleella? Vai oletko vain kyllästynyt perusohjelmiin ja haluat jotain ihan muuta?HUOM!! TILAA TÄMÄ ”SUPER SEVEN” LÄHETTÄMÄLLÄ SÄHKÖPOSTIA MINULLE: NYYSSOLA.M@GMAIL.COMNyt julkaistaan Nyyssiksen SUPER SEVEN 1-jakoinen voima- ja volyymipaketti. Tämä paketti sisältää 2 erilaista 1-jakoista treeniohjelmaa, voimapainotteisen ja volyymipainotteisen ohjelman.

Molemmissa ohjelmissa on 7 eri liikettä, joiden avulla treenataan koko kroppa läpi yhden treenin aikana. Toisessa näistä ohjelmista on painotus voimassa ja toisessa volyymi. Kumpaisessakin ohjelmassa on eri liikkeet kullekin lihasryhmälle, joten treenit eivät ihan heti ala toistaa itseään, kuten esimerkiksi Arnoldin Golden Six -ohjelma. SUPER SEVEN on huomattavasti monipuolisempi kuin G6 ja tehokkaasti tukee hypertrofiaa jokaisessa harjoitteessa.

1-jakoisella treeniohjelmalla voidaan samat lihasryhmät harjoittaa useamman kerran viikossa. Tämä on äärimmäisen tehokasta, varsinkin, kun olen valinnut näihin kahteen eri ohjelmaan parhaimmat ja toimivimmat perusliikkeet, mitä on olemassa. Pystyt siis tuhoamaan lihakset useaan kertaan viikossa ja näin vahvistamaan koko kehoa. Rakennat nimenomaan sitä perusrunkoa itsellesi näillä harjoitteilla. Mukana on siis isoja perusliikkeitä, joita treenataan suhteellisen isoilla painoilla sekä  mukana on volyymipainotteinen ohjelma, jossa mennään pienemmillä painoilla, mutta korkeammalla intensiteetillä. Simppeliä, tehokasta ja äärimmäisen toimivaa!

Tarkat ohjeet tulevat ohjelmapaketin mukana, joiden avulla pääset heti vauhtiin. Paketti maksaa vain 19 euroa! Tilaa ohjelmapaketti helposti sähköpostiisi: nyyssola.m@gmail.com

Kenelle tämä 1-jakoinen on tarkoitettu?

Saatat olla kiireinen businessmies tai sinulla on elämäntilanne sellainen, ettet pysty kuin muutaman kerran käymään salilla. 1-jakoisella pystytään hyvin ylläpitämään lihasmassaa, koska yhden treenin aikana käydään koko kroppa läpi. Saatat olla myös urheilja jostain toisesta lajista, mutta haet voimaa ja lihasmassaa salilta. Omat harkat vievät viikosta päiviä pois, joten jäljelle jää ehkä yksi tai kaksi treeniä salilla. 1-jakoinen on kokonaisvaltainen ohjelma, joka kuormittaa koko kehoa tasaisesti. Tämä SUPER SEVEN siis sopii muidenkin lajien edustajille erinomaisesti!

Aloittelijat huomio!

Peruspohjan rakentaminen on tärkeää treeniuran alussa. Monesti erehdytään tekemään heti alussa hieman liian spesifisiä harjoitteita ja käytetään erikoistekniikoita, kun pitäisi pysytellä isoissa perusliikkeissä. Isot perusliikkeet kuormittavat koko kroppaa ja rakentavat tasapuolisesti pohjaa tulevaan. Saat niin voimaa kuin lihasmassaa tällä SUPER SEVEN -ohjelmapaketilla. 1-jakoisella voit rasittaa useaan kertaan koko kroppaa viikon aikana ja luoda hypertrofiaa jokaiselle lihasryhmälle pitkin viikkoa. Ainoa asia, mikä pitää tämän ohjelman kanssa muistaa: Syö riittävästi ja anna keholle myös lepopäiviä palautumista varten!

Konkarit ja pidemmälle edenneet!

Vaihtelu perinteisistä jaoista voi olla aivan uusi sykäys kehitykselle! Perus 5-jakoisen ohjelman tahkominen vuodesta toiseen voi tehdä kropasta tavallaan immuunin kehitykselle, jos siihen ei keksitä mitään vaihtelua. Itse muistan hyvin, kun siirryin pienijakoiseen pitkästä aikaa ja kropassa tuntui aivan eri tavalla. On metkaa rasittaa samoja lihaksia useaan kertaan viikkotasolla, jos on tottunut tekemään yhden lihaksen per viikko. Tämä voi olla virkistävä vaihtoehto.


Iltalehdessä pikku juttu treeniatlaksesta ja minun opeistani!

Itsekin olen tosiaan tehnyt nuorena asioita täysin väärin ja tekniikat olleet pielessä. On hyvin tärkeää, että osataan tekniikat ja tehdään liikkeet oikein. Ajan kanssa voi tulla ongelmia, jopa vakaviakin, jos tekniikoita ei korjata ajoissa.

Lue artikkeli klikkaamalla kuvaa:

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.