This is Mika

28.07.2018 11:24 2min luku 0

Uusi CORE -treeniohjelma on saatavilla!

Moikka!

Ihan hullunmukavaa lauantaita kaikille! Tänään on oudon harmaa päivä, mutta lämpöä tuntuu silti riittävän. Meikäpoika pitää tämän viikonlopun vapaata, tosin vapaapäivä tarkoittaa usein minun kohdallani silti työpäivää. Suunnittelin juuri ihan uuden ja mielenkiintoisen CORE-treeniohjelman ja tässä blogipäivityksessä kerron siitä lisää.

HUOM!! TILAA TÄMÄ ”5-JAKOINEN CORE” LÄHETTÄMÄLLÄ SÄHKÖPOSTIA MINULLE: NYYSSOLA.M@GMAIL.COM

Kyseessä on 5-jakoiseen runkoon suunniteltu ohjelma, jonka pääpainotus on keskivartalon ja tukilihasten vahvistamisessa sekä kontrolloimisessa. Jokaiselle päivälle on suunniteltu jotain mielenkiintoista coreharjoitetta. Myös perusliikkeiden valinnoissa on huomoitu keskivartalon hallinta ja tukilihakset.

Onko ohjelmassa siis mukana myös muut lihasryhmät?

Tämä on täydellinen 5-jakoinen koko kropan treeniohjelma, joka soveltuu ihan aloittelijoista ammattilaisiin. Mukana on siis kehon kaikki lihasryhmät jaoteltuina viiteen eri treeniin ja pystyt täyspainotteisesti harjoittelemaan tällä ohjelmalla. Varsinkin, jos sinulla on keskivartalon kanssa ongelmia tai sinusta tuntuu siltä, että tukilihakset eivät ole aivan riittävän vahvoja ja haluat vahvistaa coreasi, suosittelen lämpimästi tätä ohjelmaa.

Core-treeniohjelma muiden ohjelmien mukana?

5-jakoista Core-treeniohjelmaa voit halutessasi toteuttaa silloin tällöin tai lisätä CORE:n muiden ohjelmien rinnalle, kierrättää COREa vuoroviikoin tai sitten toteuttaa tätä parin, kolmen viikon putkissa. Voit siis painottaa keskivartalotreenejäsi tämän avulla tiheämmin tai pitää sitä mukana harvakseltaan. Core sopii erinomaisen hyvin esim 5-jakoisen KOLMEN KOMBON kanssa syklitettäväksi.

CORE -treeniohjelma kustantaa vain 29€

Koska tuo 5-jakoinen KOMBO-ohjelma sopii tämän CORE-ohjelman kanssa melkoisen hyvin yhteen, päätin tarjota näitä molempia yhteiseen pakettiin, jolloin saat vielä alennusta, jos ostat nämä kimppapaketissa. Hinta näissä minun suunnittelemissa paketeissa ei muutenkaan ole kauhean korkea, mutta ajatus oli, että moni saa tämän edukkaan paketin myötä varmasti paljon hyötyä, joten antaa mennä.

Eli tässä on kyseessä tuo jo aiemmin julkaistu kolmen ohjelman KOMBO -paketti SEKÄ tämä uusi CORE-ohjelma yhteishintaan 79€. 

Jos sinulla on jo tuo KOMBO -paketti ostettuna, niin silloin ei kannata tätä 79€ pakettia ostaa missään nimessä, koska kyseessä on samat ohjelmat. Ne treenaajat, jotka eivät ole vielä ehtineet ostaa tätä kolmen ohjelman KOMBOA, voi kiinnostaa tämä paketti. Mukana tulee siis 4 erilaista treeniohjelmaa yhteishintaan 79€. Eli alle 20€ per treeniohjelma. Ja näiden ohjelmien kanssa pärjää naurettavan kauan. Ei ala kyllästyttää treenaaminen, kun on erilaisia ohjelmia neljä kappaletta.

Jos alkoi kiinnostaa tämä CORE-ohjelma tai jopa tuo superpaketti 79€ hintaan, ota ihmeessä yhteyttä minuun niin laitetaan innovatiiviset ohjelmat tulemaan tuota pikaa! Mailia vain osoitteeseen: nyyssola.m@gmail.com

BOOM BEIBEEEE!!!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.