This is Mika

21.05.2020 19:32 3min luku 0

UUSI 5-JAKOINEN TREENIPAKETTI: "HYPER TRIO" - Puhtaasti lihasmassan kasvattamiseen!

Heippa kaikille!

Tässä se on! NYYSSIKSEN 5-JAKOINEN HYPER TRIO -treenipaketti! Olen todella pitkään suunnitellut tekeväni täysin hypertrofiaan suuntautuvan treenipaketin. Tämän ohjelmapaketin kanssa olen tehnyt pitkään töitä ja lopulta sain suunniteltua äärimmäisen täydellisen kolmen ohjelmarungon sisältämän kokonaisuuden.HUOM!! TILAA TÄMÄ ”HYPER TRIO” LÄHETTÄMÄLLÄ SÄHKÖPOSTIA MINULLE: NYYSSOLA.M@GMAIL.COM

HYPER TRIO -paketti on siis 5-jakoinen ohjelmakokonaisuus, joka sisältää puhtaasti lihaskasvua aktivoivia harjoitteita, erikoistekniikoita, korkeaa volyymia ja intensiteettiä. Ohjelmat ovat hypertrofian ja intensiteetin osalta progressiivisesti kasvavia.

3 ohjelmarunkoa luo kolmen viikon progressiivisen treenikokonaisuuden, jonka jälkeen tilanteen mukaan voit joko aloittaa kierron alusta tai ottaa tarvittaessa kevennetyn viikon itsellesi, jonka jälkeen voit jälleen aloittaa treenikierron alusta. Mikä parasta, olen laatinut tämän ohjelmapaketin ajatellen aiemmin suunnittelemiani ohjelmakokonaisuuksia. HYPER TRIO toimii äärimmäisen hyvin esimerkiksi 5-jakoisen KOLMEN KOMBON kanssa.

Myös myynnissä olevat priorisaatio-ohjelmat synkronoivat HYPER TRION kanssa kuten:

jotka toimivat niin KOLMEN KOMBON kuin HYPER TRION kanssa keskenään! Jokaista 5-jakoista ohjelmapakettia ja -priorisaatiota voi viikkotasolla syklittää sekaisin niin, että voit kierrättää mielesi mukaan ohjelmarunkoa ja rakentaa erilaisia kolmbinaatiota pitkällä aikavälillä.  Esim. Voit treenata viikon käsiä priorisoivan ohjelman avulla, jonka jälkeen teet HYPER TRIO:n HYPER 1 ohjelman käyttöösi, tämän jälkeen voit palata takaisin Käsiprioon ja jälleen seuraavalla viikolla treenata HYPER 2 ohjelman avulla jne. Mitä enemmän sinulla on eri ohjelmarunkoja käytössäsi, sitä monipuolisempia ja laajempia treenikokonaisuuksia voit halutessasi luoda.

Tilaa Nyyssiksen 5-jakoinen HYPER TRIO laittamalla mailia osoitteeseen: nyyssola.m@gmail.com 

Minkälainen treenijako HYPER TRIOSSA on?

Koska jokainen kolmesta treenirungosta on todella haastava ja tehokas, lihakset treenataan vain kerran viikossa. Jokainen lihasryhmä tehdään sen verran kovaa, että palautumiseen pitää saada riittävästi aikaa. Tämä tarkoittaa, että treenijako ei ole ihan se perinteinen!

HYPER TRION treenijako:

  • Jalat
  • Rinta, vatsat
  • Selkä, pohkeet
  • Olkapäät, epäkkäät
  • Kädet

Jalkoja ei siis jaeta kahteen osaan tässä ohjelmakokonaisuudessa. Tämä mahdollistaa huomattavasti kovemman treenirakenteen jokaiselle lihasryhmälle ja hypertrofinen eli lihasta kasvattava painotus lisääntyy progressiivisesti mitä pidemmälle edetään!

Kenelle HYPER TRIO sopii?

HYPER TRIO on suunniteltu hieman pidemmälle ehtineille treenaajille. Aivan treeniharjoittelun ensimetreillä olevat harrastajat eivät ole välttämättä ihan sopivinta kohderyhmää, koska pohja kehityksen kannalta olisi hyvä ensin saada perusharjoittelun kautta syntymään. Mutta jos olet jo pohjia päässyt rakentamaan esim n. puolesta vuodesta vuoteen, niin tämä on erittäin oivallinen työkalu muiden joukossa, jota kannattaa hyödyntää! Ohjelmakokonaisuus toimii niin miehillä kuin naisilla. Tärkeintä on startata tämä niin, että aloittaa ensin maltillisesti painojen osalta ja pikku hiljaa lisätä kuormaa, kun kapasiteetti korkeamman volyymin treeneihin alkaa kasvaa.

Jos tavoitteesi tähtää puhtaasti lihaskasvuun treeneissäsi, on HYPER TRIO juuri se oikea treenipaketti sinulle! Kolme voimakkaasti hypertrofiaa tuottavaa treeniohjelmaa antaa lihaksillesi massiivisen kasvuärsykkeen!

Haasteellinen treeniohjelmakokonaisuus vaatii oikeanlaisen ruokavalion!

Haastava ja tehokas treenipaketti  toimii parhaiten, kun sen rinnalla on oikeilla makrosuhteilla kasattu ravintosuunnitelma. Suosittelen lämpimästi minun ravinto-ohjelmapakettia (89€), joka tukee lihaskasvua, kovia treenejä ja optimoi palautumisen. Näillä kokonaisuuksilla ei voi mennä pieleen!

Hyviä treenejä kaikille ja ollaan yhteydessä!

Terkuin,

Mika Nyyssölä

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.