This is Mika

05.07.2018 09:36 2min luku 2

Täydellinen kolmen ohjelman kombopaketti - Vain 59€!

Moikka!

Nyt on melkoisen kattavaa treeniohjelmapakettia saatavilla. Kyseessä on nimittäin minun tarkoin suunnittelema kolmen treeniohjelman kombo, joiden avulla pidetään saliharjoittelu monipuolisena ja mielekkäänä.HUOM!! TILAA TÄMÄ ”KOLMEN KOMBO” LÄHETTÄMÄLLÄ SÄHKÖPOSTIA MINULLE: NYYSSOLA.M@GMAIL.COMMitä tämä paketti sisältää?

Paketti sisältää kolme erilaista 5-jakoista treeniohjelmaa:

  • Heavy-ohjelma
  • Medium-ohjelma
  • Volume-ohjelma

Kun jokaisen ohjelman painotus on toisistaan poikkeava, pitää tämä huolen, etteivät treenit ole samanlaisia tai ne toistaisi itseään. Ihmisen keho ja elimistö pyrkii jatkuvasti adaptoitumaan stressiin ja rasitukseen, näin ollen kehityksen kannalta on tärkeää, että treenaaminen pysyisi monipuolisena.

Haluatko voimaa?

Kolmea ohjelmaa voi syklittää monella eri tavalla. Voit halutessasi painottaa voimaa ja treenata esimerkiksi Heavy-ohjelmalla pidemmän jakson putkeen.

Haluatko puhdasta lihasmassaa?

Tällöin saatat haluta kierrättää ohjelmia 3 viikon kierrolla: Heavy, Medium, Volume, ja alusta, tai ehkä ottaa muutaman viikon putkeen Volume- sekä Medium-ohjelmaa, heitellen silloin tällöin sekaan Heavy-jakson?

Nyt saat tämän huikean tehokkaan kolmen treeniohjelman kombopaketin vain 59 euron tarjoushintaan!

Otahan yhteyttä: nyyssola.m@gmail.com  ja tilaa itsellesi treeniohjelmat pitkäksi ajaksi eteenpäin!

Kenelle tämä paketti sopii?

Kolmen ohjelman kombopaketti sopii aloittelijoista ammattilaisiin. Pitää vain muistaa, että kun ollaan treeniuran alkumetreillä, ei ylisuurilla painoilla pidä pelleillä. Maltillisesti suosittelen lähdettävän liikkeelle ja mieluummin vaikka liian pienet painot käyttöön, kuin liian isot. Sitten pikku hiljaa progressiota peliin ja lisätään sarjapainoja treeneihin.

Ohjelmien ideologia

Näillä ohjelmilla todellakin pärjää melkoisen pitkän tovin. Paketissa on selkeät ohjeet mukana, miten syklittää ohjelmia, mitä painoja tulee käyttää ja mitkä ovat taukojen pituudet kussakin ohjelmassa.

Yksinkertaisesti Heavy ohjelma on se perus raskas ohjelma, jossa on paljon kokonaisvaltaisia, isoja perusliikkeitä ja käytetään mahdollisimman isoja painoja. Medium-ohjelma on Heavyn ja Volumen välimaastosta, jossa intensiteettiä on kasvatettu, mutta yhä pyritään käyttämään suhteellisen isoja rautoja. Volume-ohjelmassa mennään kutakuinkin korkealla intensiteetillä, käytetään paljon erikoistekniikoita ja pyritään ajamaan pitkillä ja kovilla sarjoilla maitohappoa lihaksiin kerta toisensa jälkeen. Näin sekoittamalla voimailua ja bodausta, saadaan erittäin tehokas yhdistelmä, jolla tulee tulosta!

Vaihtelemalla ohjelmia tasaisin väliajoin, sekoittelemalla ja syklittelemällä niitä mielensä mukaan, pystytään pitämään treenit monipuolisina vaikka vuoden päivät. Sinä päätät mitä haluat ja millä rytmillä menet. Ohjelmat ovat valmiina, otat ne vain käyttöösi!

Edit.

Ja tuli jo kysymys mulle, että löytyykö sieltä kaikki lihasryhmät. Kyllä löytyy kaikki lihasryhmät kaikista ohjelmista. 5-jakoisia kaikki ja kaikki lihasryhmät on mukana!!

-Mika 

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.