This is Mika

21.04.2012 17:22 2min luku 16

Gymlog 20 Kuvattu!

Moi

Juhlajakso nro. 20 on kuvattu. Tuli aivan mahtava Gymlogi!

Making-of-gif:

Mike on tällä hetkellä editoimassa materiaalia ja kuten tuossa ylhäällä olevassa giffissä näette alkupalaveri oli hyvinkin juhlallinen ja pramea! Jakso on ulkona todennäköisesti ehkä jo tänään illalla taikka sitten huomenna. Muistakaa käydä tsekkailemassa täällä aika ajoin niin olette ajan hermoilla ja pääsette ensimmäisten joukossa katsastamaan uusin jakso!

Tosiaan näitä Gymlogeja on siis tehtailtu jo 20 kappaletta ja olkoon tämä nyt kolmos seasonin ensimmäinen jakso! Tässä jaksossa esitellään sitten hieman erilainen lähestymistapa näiden neuvojen suhteen. En kerro enempää, koska se täytyy teidän sitten nähdä kun jakso on ulkona!

Jakson teko oli kyllä aika rankkaa sillä nyt mun vasen lonkka ja polvi on ruhjeilla. Myös alaselkä on kipeä.

Saunalahti update:

Mitään ei ole tapahtunut! 😀

Eilinen leffailta:

The Wrath of Titans

Ai ai, mitä menoa ja meininkiä. Sanoin tossa Mikellekin, että noi kolme dee efektit ovat menneet niin paljon jo eteenpäin, että sitä saa oikeesti väistellä lentäviä kivenlohkareita ja ja pitää vatsasta kiinni ku huimaa joissain kamera-ajoissa. Leffa oli edeltäjäänsä huomattavasti parempi. Juoni oli hyvä ja piti otteessaan. Mitään turhaa leffassa ei ollut ja vauhtiin lähdettiin ihan heti alkumetreistä alkaen! Olin todella positiivisesti yllättänyt koko leffan ideasta ja kivoja käänteitäkin oli mukana. Mä tykkään juuri sellaisesta ei niin mustavalkoisesta asettelusta missä paha ei aina olekaan niin ylipaha ja hyvä voi olla yllättäen vähän kateellinen ja itsekäs. Eihän tollaisessa rymistelyleffassa henkilöhahmot koskaa kovin syvällisiksi jää, mutta siitä huolimatta se oli ihan kelpo kaikin puolin. Efektit yllätti ja ilahdutti. Oli hienoja örkkejä, titaaneja ja ovelia labyrintteja.

Kommentit (16)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.