This is Mika

10.08.2014 12:39 3min luku 35

Nyyssölä Bros - Blasting Delts

Moi Moi!
Käväistiin perjantaina paukuttamassa olkapäät uuteen uskoon ja tässä nyt tuo jakso siitä touhusta! Nyyssölä Bros goes delt blasting!!
Klikkaa kuvaa niin pääset penkkipunnerrus.fi -saitille tsekkaamaan videon!
videoruutu
Veti kyllä aivan mainiosti olat juntturaan vaikka loppujen lopuksi hommaan ei palanut aikaa kuin noin vajaa tunti. Reipas tahti ja hyvä meininki, siitä on hyvät treenit tehty.
Alkuun tosiaan hyökättiin punnerruksilla ja testattiin uutta Hammer strenght -punnerruskonetta olille. Päästiin 75kiloon asti sellaisilla 10kg korotuksilla. Seuraava setti tehtiin superina eli Arnold Press ja viparit istualteen. Loppuun vielä pudotussetti Arnoldia jonka viimeisteli viparisarja.
Hammerin kimpussa.
shouldas1
Arnoldia punnertamassa, work those bad boys…!
shouldas3
Vika liike oli puhtaasti vipareita, mutta se kiskottiin ilkeesti ensin kympin toistoilla nousten kilon korotuksilla 7kg-16kg. Vuorotellen tehtiin setit ja vikaan settiin kuumottava pudotussarja 16 kilosta 1 kiloon. Kyllä kihelmöi olkapäissä eikä meinannut käsiä saada ylös nostettua.
Hurttia huumoria kehiin vaan ja suu hymyyn niin kaiken se kestää. Treenit ovat ainakin itselläni hyvin usein kaikista parhaimmat juuri, kun menossa muakna on sellaista pilkettä silmäkulmassa. Ei tää ole niin vakavaa tää bodaaminen todellakaan!
Viparit menossa ja ilme keskittynyt!
shouldas4
Oltiin vähän chillailee botskilla ja nyt ollaan bäck. Huomenna taas salille rääkkää bodya. Tää päivä tankataan aminoita ja huomenna ladatuilla akuilla taas työn kimpussa. Ehkä tässä pikku hiljaa alkaa tulostakin saada ja päästä jälleen uudelle tasolle kohti sitä ammattilaisuutta? Katotaan nyt ja menään ihan hiljaa kilpparin askelin… 😉
Posettelua offikunnossa:
posingtermis
Btw, tässä taas uutta tukkamuotia:
shouldas5

Kommentit (35)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.