This is Mika

12.06.2008 20:20 2min luku 0

Wrong Sport Three - Bowling

vatsatblogiinjpg.jpg

Kuvauspäivä

Tänään kävimme Miken kanssa kuvaamassa Talin keilailuhallilla kuvan Wrong Sport-sarjaan. Vuorossa siis tällä kertaa keilaus. Paikka on mahtavan iso 36 radan turvin. Todellinen megahalli kyseessä tuolla Talissa. Kuvauspaikka oli kuitenkin suhteellisen hankala, sillä radalle ei voinut mennä sen pinnalle levitetyn öljyn vuoksi. Ongelmaa hetken pohdittuamme paikan ”pomo” hoiti öljyt pois sellaisella jännällä (ovh 20.000e) automaattikoneella, jolla levitetään uudet öljyt radalle.

Lopulta pääsimme kuvaamaan setin kuivalla radalla ja oltiin pois noin tunti saapumisen jälkeen. Kuva onnistui hyvin ja niin Mike kuin minäkin olimme tyytyväisiä materiaaliin. Wrong Sport-sarjan tyypilliseen tapaan ”bodari” pistää säännöt uusiksi ja keilapallon heittämisen sijaan potkaisee palloa eläimellisellä raivolla. Todellisuudessahan keilapalloa tuskin kukaan tervejärkinen menee potkaisemaan. Siinä nimittäin murtaa vain omat varpaansa, sen verran kova ja painava pallo on. Sain improvisoida toden teolla, sillä jouduin kirjaimellisesti potkaisemaan tyhjää useamman kerran. Illuusio kuitenkin onnistui ja kuvassa todellakin näyttää siltä, että potkin keilapalloa.

Läskiä tiedossa?

Valittelin tossa just Mikelle, että kondis on rapistumassa. Ei vain yksinkertaisesti jaksa pitää rasvoja alhaalla jatkuvasti. Varsinkin, kun olen herkkujen perään. Olen heikkona burgereihin ja ranskalaisiin. Valitan, olen ihminen siinä missä muutkin. Varsinkin nyt kesän tultua ja ilmojen ollessa lämpimät olisi niin kiva pysyä biitsikunnossa ja sixpackin loistaa. En vaan tiedä miten se on mahdollista, kun tuo hiton huurteinen lämpimällä terassilla antaa seireenihuutoja korviini…

Ehkä sitä vain pitäisi olla ankara itselleen ja miettiä tulevia kisoja? Just joo, joskus hamaassa tulevaisuudessa olevat kisat muka pitäisi mut ruodussa? Syö nyt sitä riisiä ja kanaa vaikkei tuleva dieetti ole vielä noin vuoteen ajankohtainen. Katsotaan nyt miltä sitä näyttää syksyllä, läskiltä vai lihaksikkaalta?

Juuri tällä hetkellä

(Huomioi upeat linkitykset)

Kuuntelen tällä hetkellä Alan Parsonsin (The Alan Parsons Project) soolo albumia Try anything once. Downia tulee kuunneltua paljon tuolla liikenteessä sekä Serj Tankianin Elect the dead albumia. Elokuvia tullut nähtyä viime aikoina todella vähän. The Invasion taitaa olla ainut jonka katsoin loppuun asti. Sarjoja enemmänkin on tullut katseltua, kuten tuota Hell’s Kitcheniä ja Apprenticea.

Prison Breakin 3. tuotantokausi on jo nähty sekä Journeyman ja Moonlight on katsottu ihan siihen asti kunnes tuotannut keskeytettiin huonojen katsojalukujen vuoksi. 24 sarjan 6. tuotanto on yhä koskemattomana hyllyssä? Koskahan otan sarjan katseluun? Odotan 4400-sarjan uutta kautta ja Dead Zonen viidettä ja näin ollen viimeistä tuotantokautta.

Okei siinä linkkejä ja juttuja. Tässä vielä se kuva:

bowling.jpg

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.