This is Mika

24.02.2013 05:12 2min luku 37

Flunssa riivaa - Kuvaukset siirtyvät

Moi

EIlinen Gymlogi piti perua, kun pe-la välisenä yönä iski aivan kauhea lentsu päälle. Kurkku kipe ja kuiva ku sahara. Yskittää ja särkee joka paikkaan. Juteltiin Miken kanssa, että jos su aamuna näyttäisi paremmalta, kuvattaisiin jakso, mutta kyllä nyt näyttää siltä, että en viitti lähteä leikkimään huonon vointini kanssa mitään volyymijalkarääkkiä. Tiedä vaikka kuinka pahenisi olo vielä jo näkyisestä. Viime yönä en kirjaimellisesti nukkunut silmän räpäystäkään ja yhä tämä ärsyttävä yskä riivaa.Täytyy tämä päivä jättää suosiolla treenien osalta väliin. Ens viikolla kuitenkin Podcasti pitäisi tulla ulos torstaina ja kiireiden vuoksi menee tämä gymlogi seuraavalle viikolle.

***

Pomppas jälleen kerran silmille tuo aivan ohittamaton tarjous, eli creatine monohydraatti star nutritionilta. kaksi 500g säkkiä 9,90!! Täytyy sanoa, että tätä parempaa tarjousta ei ole. Tuote on ehdottomasti sali- ja voimaharjoittelun ykköslisäravinne. Oli lajisi mikä tahansa säbästä seinäkiipeilyyn, tarvitset voimaa, kestävyyttä ja nopeutta lisää. Creatine kehittää juuri näitä ominaisuuksia.

2x500g/ 9,90e

1kg kreatiinia vain 9,90! Tilaa Bannerin kautta!

***

Katteltiin Godfather I ja II tässä juuri. Pakko häpeällisesti myöntää, että en ollut koskaan näitä edes nähnyt. Kolmosen olen kattonut joskus aikoja sitten, mutta jotenkin nämä ovat sitten livahtaneet ohi. Itse tykkäsin ihan törkeen paljon näistä leffoista. Al Pacino jäätävän olemuksensa kanssa vetää loistavan roolin Michaelina. Upeaa nähdä miten Michael hahmona kasvaa ja kehittyy pojasta perheen johtajaksi. DeNiro näyttelee kakkosessa hienosti nuorti Vitoa ja tykkäsin siitä vaihtelusta miten Vito kasvoi Doniksi ja miten Michael selviytyy omista ongelmistaan. Tyylikkäästi rakennettu elokuva myös tuo kakkonenkin.

the-godfather

Kommentit (37)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.