This is Mika

02.09.2018 19:08 2min luku 8

2-jakoinen TRIPLA PACK treeniohjelmapaketti on NYT myynnissä!

Helou!

Aivan älyttömän suositun 1-jakoisen SUPER SEVEN ohjelmapaketin jatkoksi olen suunnitellut nyt monipuolisemman 2-jakoisen TRIPLA PACK treeniohjelmakokonaisuuden. Kuten 1-jakoinen super seven oli rakennettu jopa niille, jotka eivät välttämättä pääse salille 5 kertaa viikossa, myös TRIPLA PACK toimii vähän harvemmin treenaaville. Tosin tämä paketti toimii erittäin tehokkaasti myös niille, jotka pääsevät sen 4-5 kertaa viikossa puntille.HUOM!! TILAA TÄMÄ ”TRIPLA PACK” LÄHETTÄMÄLLÄ SÄHKÖPOSTIA MINULLE: NYYSSOLA.M@GMAIL.COMMitä 2-jakoinen TRIPLA PACK sisältää?

Paketti sisältää kolme erilaista 2-jakoista treeniohjelmaa:

 • Voimaohjelma
 • Mediumohjelma
 • Volyymiohjelma

Nämä ohjelmat ovat jaettu jokainen työntäviin ja vetäviin lihasryhmiin.

Työntävissä lihasryhmissä treenataan:

 • etureidet
 • rinta
 • olkapäät/epäkkäät
 • ojentajat
 • pohkeet

Vetävissä lihasryhmissä treenataan:

 • takareidet
 • selkä
 • hauikset
 • vatsat

2-jakoinen ohjelmarunko mahdollistaa saman lihaksen treenaamisen useampaan kertaan viikon aikana. Äärimmäisen mielekkääksi tämän ohjelmapaketin tekee nuo eri lähestymistavat. Kierrätät jatkuvasti intensiteettiä ja liikkeitä, jotka jokainen on suunniteltu tähän toimimaan synkronoituna kokonaisuutena. Ohjelmapaketin mukana tulee tarkat ohjeet ja esimerkit, miten voit toteuttaa kokonaisuutta mielekkäästi. Voit treenata hyvin vapaasti ja syklittää ohjelmia täysin tavoitteidesi mukaan.

”Aktivoi lihaksia useaan kertaan viikon aikana TRIPLA PACK ohjelmapaketilla. Saat lihasmassaa sekä voimaa lisää!”

Ja vaikket pääsisikään kuin muutaman kerran viikossa salille, sinulla on kolmelle eri viikolle täysin erilaiset ohjelmat, joiden kanssa et tule kyllästymään aivan heti.

Kenelle tämä paketti sopii parhaiten?

2-jakoinen TRIPLA PACK ohjelmapaketti sopii niin pitkälle edenneille, kuin aloittelijoille. Ja mikä hauskinta tässä on, se toimii niin harvakseltaan treenaaville, kuin tiheästi salilla käyville. Kävit sitten 2 tai 6 kertaa salilla, tämä ohjelmakokonaisuus toimii kuin junan vessa. Jälleen vaihtelua isompi-jakoisille ohjelmille!

Nyt tämä paketti siis edukkaaseen hintaan 34€. 

Jos rupesi kiinnostamaan tämä ohjelmapaketti, pistähän tilausta tulemaan! Laita sähköpostia minulle osoitteeseen: nyyssola.m@gmail.com

Älä turhaan jää arpomaan salille, mitä siellä tekisi. Lähde treenaamaan systemaattisesti ja tavoitteellisesti minun laatimien valmisohjelmapakettien avulla. Näitä löytyy nyt jo melkoisen paljon ja hyvin erilaisilla kokonaisuuksilla. Tämä uusin 2-jakoinen TRIPLA PACK on varmasti monelle treenaajalle hyvinkin uusi kokemus ja uskon, että jo lyhyen ajan sisään moni tulee huomaamaan miten tehokas tämä on!! Sijoita itseesi ja vie treenisi uudelle tasolle ammattilaisen ohjein!

T. Mika Nyyssölä

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.