This is Mika

27.08.2012 09:46 2min luku 15

Cyborg!

Jou!

Se on maanantai! Iltavuoroon valmistautumassa. Aamun jumpat tehtynä ja Avatar-elokuvan saattelemana sain aerobisetkin väännettyä 40 minuuttiin ihan mukavasti. Nyt safkojen laittamista ja valmistautumista työpäivään! 🙂

Kuvattiin Magitolla pikku stillisetti perjantaina. Mike käytti vähän erilaisia valoja ja asetelmia. Saatiin aika dynaamista settiä!

Nyt on siis enää yksi viikko jäljellä kovaa työtä. Sen jälkeen alkaa viimeistelyviikko, jolloin keskitytään lähinnä tyhjentelyyn ja poseeraamiseen. Painon on mentävä alle 80 kilon, jotta sarjaan mahtuu. Nyt se ei ole kertaakaan edes käynyt alle 80 kilossa. Pyörii sitkeästi 80,5-81,7 välillä. Huomaa, että energiatasot vetelee viimeisiään, kun treenit ovat menneet moodille ”verkkainen” ja ”väsynyt”. 🙂

Mutta! Ei muuta kuin oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Ai niin, meinasi aivan unohtua! Deal of the Week on tällä viikolla aivan loistava ja tämä kannattaa nyt käyttää hyväksi!

Muscletechin Cell-Tech on kuulunut meikäläisen palautusjuomakomboon pitkän aikaa ja tästä olen hyötynyt huomattavan paljon. Ilman laadukkaita lisäravinteita ei optimaalinen lihasmassan kehitys ole mahdollista. En minäkään olisi pystynyt kehittymään näin paljon ilman esimerkiksi juuri Cell-Techiä!

Tilaa siis bannerin kautta niin tuet samalla urheilijaa!

Kommentit (15)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.