This is Mika

17.07.2018 12:53 1min luku 4

Uusi ohjelmapaketti ulkona!

HEyyyy!!

Nyt olis tarjolla uutta treeniohjelmapakettia kohtuuhinnalla. Multa kovasti kyseltiin, kun tein tuon 5-jakoisen kombopaketin, että olisiko mahdollista saada jotain vastaavaa pienemmällä treenijaolla. Mielestäni se oli loistava idea ja lähdin sitä sitten työstämään.HUOM!! TILAA TÄMÄ ”4-JAKOINEN TREENIPAKETTI” LÄHETTÄMÄLLÄ SÄHKÖPOSTIA MINULLE: NYYSSOLA.M@GMAIL.COMKenelle sopii 4-jakoinen?

4-jakoiset ohjelmat ovat todella toimivia monelle sellaiselle treenaajalle, jotka pystyvät keskimäärin käymään sen 4 kertaa viikossa salilla. Tässä jaossa on vielä se hyvä puoli, että tavallaan 4-jakoinen on se ensimmäinen hieman isompi jakoinen ohjelma, jossa voidaan selkeästi erotella etu- ja takareidet omiin treenipäiviin. Jako myös mahdollistaa hieman kovemman keskittymisen kuhunkin lihasryhmään. Eli liikkeitä voi jo olla runsaammin.

Ota yhteyttä: nyyssola.m@gmail.com jos ohjelmapaketti kiinnostaa!

Mitä 4-jakoinen ohjelmapaketti sisältää?

Tämä Voima- ja volyymipaketti sisältää kaksi 4-jakoista ohjelmaa, joista toinen on puhtaasti voimapainotteinen ja toinen ohjelmarunko korostaa hypertrofisia metodeja, korkeaa intensiteettiä ja volyymia hyödyntäen erikoistekniikoita tehokkaasti. Voit halutessasi vaihdella ohjelmia mielesi mukaan. Jos haluat painottaa voimaa, tee enemmän voimapainotteisesti, jos taasen haet lihakselle kokoa, muotoa ja rajua hypertrofiaa sekä haluat sekoittaa pakkaa hermoston suhteen, tee ihmeessä volyymia. Jälleen tärkeintä tässäkin kokonaisuudessa on monipuolisuus ja sopivin väliajoin vaihtelua.

Eli nyt löytyy 4-jakoista treeniohjelmapakettia himoitseville loistava mahdollisuus hankkia minun räätälöimä Voima- ja volyymipaketti hintaan 49€!

Tilaukset tosiaan vapaamuotoisesti sähköpostilla osoitteeseen: nyyssola.m@gmail.com

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.