This is Mika

17.07.2018 12:53 1min luku 4

Uusi ohjelmapaketti ulkona!

HEyyyy!!

Nyt olis tarjolla uutta treeniohjelmapakettia kohtuuhinnalla. Multa kovasti kyseltiin, kun tein tuon 5-jakoisen kombopaketin, että olisiko mahdollista saada jotain vastaavaa pienemmällä treenijaolla. Mielestäni se oli loistava idea ja lähdin sitä sitten työstämään.

4-jakoiset ohjelmat ovat todella toimivia monelle sellaiselle treenaajalle, jotka pystyvät keskimäärin käymään sen 4 kertaa viikossa salilla. Tässä jaossa on vielä se hyvä puoli, että tavallaan 4-jakoinen on se ensimmäinen hieman isompi jakoinen ohjelma, jossa voidaan selkeästi erotella etu- ja takareidet omiin treenipäiviin. Jako myös mahdollistaa hieman kovemman keskittymisen kuhunkin lihasryhmään. Eli liikkeitä voi jo olla runsaammin.

Ota yhteyttä: nyyssola.m@gmail.com jos ohjelmapaketti kiinnostaa!

Tämä Voima- ja volyymipaketti sisältää kaksi 4-jakoista ohjelmaa, joista toinen on puhtaasti voimapainotteinen ja toisessa mennään lujaa korkealla intensiteetillä ja volyymillä. Voit halutessasi vaihdella ohjelmia ihan miten lystäät. Jos haluat painottaa voimaa, tee enemmän voimapainotteisesti, jos taasen haet lihakselle pumppia ja rajua hypertrofiaa sekä haluat sekoittaa pakkaa hermoston suhteen, tee ihmeessä volyymia. Jälleen tärkeintä tässä on se monipuolisuus. Sopivin väliajoin vaihtelua.

Eli nyt löytyy 4-jakoista treeniohjelmapakettia himoitseville loistava mahdollisuus hankkia minun räätälöimä Voima- ja volyymipaketti hintaan 49€!

BOOM!

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.