This is Mika

17.07.2018 12:53 2min luku 4

Uusi ohjelmapaketti ulkona!

HEyyyy!!

Nyt olis tarjolla uutta treeniohjelmapakettia kohtuuhinnalla. Multa kovasti kyseltiin, kun tein tuon 5-jakoisen kombopaketin, että olisiko mahdollista saada jotain vastaavaa pienemmällä treenijaolla. Mielestäni se oli loistava idea ja lähdin sitä sitten työstämään.

4-jakoiset ohjelmat ovat todella toimivia monelle sellaiselle treenaajalle, jotka pystyvät keskimäärin käymään sen 4 kertaa viikossa salilla. Tässä jaossa on vielä se hyvä puoli, että tavallaan 4-jakoinen on se ensimmäinen hieman isompi jakoinen ohjelma, jossa voidaan selkeästi erotella etu- ja takareidet omiin treenipäiviin. Jako myös mahdollistaa hieman kovemman keskittymisen kuhunkin lihasryhmään. Eli liikkeitä voi jo olla runsaammin.

Ota yhteyttä: nyyssola.m@gmail.com jos ohjelmapaketti kiinnostaa!

Tämä Voima- ja volyymipaketti sisältää kaksi 4-jakoista ohjelmaa, joista toinen on puhtaasti voimapainotteinen ja toisessa mennään lujaa korkealla intensiteetillä ja volyymillä. Voit halutessasi vaihdella ohjelmia ihan miten lystäät. Jos haluat painottaa voimaa, tee enemmän voimapainotteisesti, jos taasen haet lihakselle pumppia ja rajua hypertrofiaa sekä haluat sekoittaa pakkaa hermoston suhteen, tee ihmeessä volyymia. Jälleen tärkeintä tässä on se monipuolisuus. Sopivin väliajoin vaihtelua.

Eli nyt löytyy 4-jakoista treeniohjelmapakettia himoitseville loistava mahdollisuus hankkia minun räätälöimä Voima- ja volyymipaketti hintaan 49€!


Aminot puoleen hintaan!

Hey, pakko pistää mainintaan, kun nappasi heti aamulla silmään, nimittäin Octanet ja muut BCAA ja EAA aminohappovalmisteet ovat huikeassa alessa!

Käykää ihmeessä poimimassa herkut pois. Octanen saa nyt 2 yhden hinnalla ja tietysti meikäläisen herkkumaku Fresh Forest Berries on ihan jumalaista nektaria maultaan! Olen tota maistattanut kaikkilla tutuilla ja jokainen on tykännyt!

Klikkaa tosta alta ja pääset tsiigaa mitä siellä on tarjolla!

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.