This is Mika

07.04.2019 13:17 2min luku 0

Nyyssiksen jalkoja priorisoiva treeniohjelma NYT myynnissä!

Se on vihdoin täällä!

Olen saanut NIIN paljon kyselyitä jalkoihin suuntautuvasti treeniohjelmasta ja painostus tuntui nousevan sen verran suureksi, jotta pakkohan se oli nyt sitten tämäkin suunnitella teille! Ja ymmärrän kyllä syyn, miksi moni teistä haluaa tietää miten itse olen saanut yhden heikkouksistani, jalat, kehittymään niin hurjasti.HUOM!! TILAA TÄMÄ ”JALKOJA PRIORISOIVA TREENIOHJELMA” LÄHETTÄMÄLLÄ SÄHKÖPOSTIA MINULLE: NYYSSOLA.M@GMAIL.COMTähän jalkapriorisaatio-ohjelmaan olen ottanut ne kaikki niksit ja salaisuudet, joilla itse olen jalkoja kehittänyt. Ohjelma on suorastaan nerokas (vaikka itse sanonkin). Et tee mitään liikaa tai liian vähän ja jalat tulee saamaan sellaista runtua, että ne suorastaan pakotetaan kasvamaan.

Jalkoja priorisoiva treeniohjelma on upotettu 5-jakoiseen treeniohjelmarunkoon. Mukana on kaikki lihasryhmät, eli et tarvitse mitään muuta ohjelmaa jalkaohjelman rinnalle. Toteutat vain tätä ohjelmaa ja homma etenee kuin juna kiskoilla, eikä mikään pysäytä kehitystä.

Kenelle ohjelma sopii?

Totuus on, että niin miehet kuin naiset voivat tällä ohjelmalla saada aivan älytöntä kehitystä. Naiset haluavat pyöreyttä peppuun ja miehet paksuutta reisiin. No problem, molemmat saavat juuri sitä mitä haluavat. Pyöreä ja urheilullinen fitnesspeppu syntyy naisille juuri niillä kovilla kyykyillä, perusliikkeillä ja kovalla rasituksella, joita tässä priorisaatiossa on tarjolla. Miehet saavat reidet räjähtävään kasvuun monipuolisella ja rankalla progressiolla. Jalkoja treenataan ohjelmassani kokonaisuudessaan paljon, mutta älykkäästi. Ohjelma antaa jaloille myös variaatiota eri viikoille, joten et tee samaa treeniä koskaan peräkkäin!

Jos haluat jalkoihin kokoa ja luonnollisesti voimaa lisää, tämä ohjelma on juuri sinulle. Pistähän ohjelma tilaten ja laita mulle tilauspyyntö sähköpostilla: nyyssola.m@gmail.com

Jos minä olen saanut jalkani kasvamaan, mikset sinäkin saisi? Vuosien ajan taistelin jalkojen kanssa ja vaikka voimaa tuli, koivet eivät tuntuneet siltikään kasvavan! Pistin sitten koko paketin täysin uusiksi, keskityin volyymiin, jalkojen eristämiseen ja monipuolisuuteen treeneissä ja jalkani lähtivät aivan uuteen kasvuun.

Näitä samoja treenifilosofioita olen käyttänyt tässä ohjelmassa, jonka sinä saat käyttöösi naurettavaan 40€ hintaan. Älä mieti vaan keskity tekemiseen. Noudata ohjelmaa ja hae ohjelman avulla progressiota treeneihin. Jalat tulevat olemaan kovilla, mutta vain kova työ saa ne kasvamaan. Ota haaste vastaan ja pakota jalat sellaiselle reissulle, että ne turpoavat kuin pesusieni suihkussa. Varaudu ostamaan uusia farkkuja, sillä pian vanhat jäävät pieneksi!

Kova ja periksiantamaton työ tuottaa tulosta! Älä hakkaa päätäsi enää seinään vaan kokeile jotain muuta!

 

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.