This is Mika

28.05.2019 19:08 2min luku 0

Olkapäitä priorisoiva treeniohjelmapaketti on myynnissä!

Moikka!

Olkapäät ovat useimmiten hyvin vaikea lihasryhmä saada kasvamaan. Ne joko reagoi todella hyvin tai sitten niiden kanssa on ongelmia kasvun osalta. Itselläni on aina ollut hyvin heikosti perustreeniin reagoivat olkapäät. Olenkin huomannut, että olkapäiden osalta treenin tulee olla hyvin agressiivista ja vaihtelevan monipuolista, jotta niihin saataisiin selkeää kehitystä aikaiseksi. Näin tulinkin päätökseen, että nyt jos koskaan on hyvä aika kasata kaikki vinkit ja niksit yhteen, selkeään ohjelmapakettiin ja laittaa tuo paketti myyntiin kaikille niille, jotka haluavat olkapäät isoiksi ja vahvoiksi.

***

***

Olkapäät kestävät paljon rasitusta, joten älykkäästi lisäämällä treenifrekvenssiä, saadaan olkapäille poikkeuksellisen paljon hypertrofiaa eli lihaskasvua aktivoivaa ärsykettä aikaseksi.

Olkapäitä priorisoiva treeniohjelmapaketti sisältää kaksi toisistaan selkeästi poikkeavaa koko keholle tarkoitettua 5-jakoista ohjelmarunkoa.

Nämä ovat:

  • 5-jakoinen voimaohjelma
  • 5-jakoinen volyymiohjelma

Molempiin ohjelmiin on upotettu tehokas olkapäitä priorisoiva treenijako ja tämä muuten ei ollut ihan simppeli homma toteuttaa. Kun ideana on säilyttää treenit koko kropan osalta monipuolisena, on haasteellista upottaa sinne sekaan juuri riittävä määrä harjoitteita olkapäille, jotta ne saisivat optimaalisinta rasitusta, muttei kuitenkaan muiden lihasten kustannuksella.

Tämän vuoksi halusin suunnitella kaksi erilaista 5-jakoista ohjelmarunkoa, koska vain näin pystyin pitämään koko paketin todella mielekkäänä ja monipuolisena. Jos käyt salilla 5 kertaa viikossa, tulet saamaan kahden viikon sisällä jopa 6 erilaista hypertrofista harjoituskertaa olkapäille!! Tämä pakottaa olkapäät kasvamaan.

Tilaa olkapäitä priorisoiva treeniohjelmapaketti sähköpostiisi hintaan 44€. Laita tilausta tulemaan minulle: nyyssola.m@gmail.com

Kenelle ohjelma sopii?

Olkapäitä priorisoiva ohjelmapaketti sopii niin miehille kuin naisille. Varsinkin jos olkapääsi laahaa jäljessä, tämä on se pelastava ohjelma, jolla saadaan nuo kuulat kasvamaan! Myös hyvin moni nainen haluaa lisää hartialeveyttä, joten jos olet ihan perustreenaaja tai fitnesslajeissa kilpaileva mimmi, on ohjelmapaketti juurikin sinulle hyödyllinen!

Äläkä unohda, kokonaisuuden kannalta on tärkeää, että myös ravintopuoli sekä lepo on kohdillaan. Näin saavutetaan parhain kehitys ja päästään tavoitteisiin optimaalisimmalla tavalla.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.