This is Mika

12.03.2019 12:36 2min luku 2

Proteiini on lihaksen rakennusaine!!

Helou!

Painan 94 kiloa, ja olen saanut massiivista kehitystä viimeisen ehkä 3-5 kuukauden aikana, kun olen yksinkertaisesti ottanut käyttööni tarkan ravinto-ohjelmasuunnitelman. Progressiivisesti lisäämällä kaloreita ruokavalioon olen saanut hilattua kokonaiskaloreita ylös. Olen tehnyt tämän toki maltillisesti, sillä liian nopea nousu ei toimi. Kroppa jostain syystä ei tykkää, jos nostan kaloreita äkillisesti hurjan korkealle.

***

***

Viimeisen kahden kuukauden aikana olen myös lisännyt ruokavalioon lisäproteiinia ja hiilaria lisäravinteiden muodossa. En pysty ylläpitämään millään sellaista 4000 kilokalorin kokonaiskalorimäärää pelkästä ruuasta. Olen huono syömään ruokaa ja moiset kalorimäärät pelkästä ravinnosta tuntuu kuormittavan minun suolistoanikin jonkin verran ehkä liikaa? Niinpä extraprotskujuoma sinne tänne ja riittävän kokoinen palautusjuoma jo itsessään nostaa kivasti päivän kokonaiskalorimäärää.

Pelkästään ruuasta pyrin ottamaan noin 3500kcal ja loput ehkä 600-800kcal lisäravinteista ja tämä kyllä tuntuu toimivan todella hyvin! Kroppa on paineinen, treenit menevät hyvin perille kohdelihaksille ja palautuminen on todella nopeaa. Syöminen käy kyllä työstä eikä se ole kauhean kivaa, mutta tulosta tulee jos vain jaksaa sitäkin tehdä.

Proteiini on lihasten rakennusaine

Urheillessa kovaa ja sitä palautuminen tarvitsee niin hiilaria kuin proteiinia.

Mitä tuo hiilari sitten on?

Hiilari on energiaa. Sitä tarvitaan, jotta pystytään toimimaan tehokkaasti. Ilman riittävää energiaa ei treeneistä tulisi yhtään mitään. Proteiini taasen on sitä lihasten kasvuainetta. Proteiinia tarvitaan, jotta lihas kasvaisi isommaksi ja vahvemmaksi.

Vaikka nykyisin on ilmeisesti jonkinasteinen muoti-ilmiö, ettei esimerkiksi lisäravinteita tarvittaisi ollenkaan, koska ruuasta saa kaiken tarvittavan, ei ole lainkaan pahitteeksi juoda esimerkiksi palautusjuomaa treenin jälkeen. Usein tuo kotiinmeno ja siellä syöminen voi venyä turhankin pitkäksi ja sitten anabolinen vaihe viivästyy. On sitäpaitsi hyvä juoda heti treenin päätteeksi palkkari ja saada siitä extrakaloreita elimistöön. Voin taata, että nälkä on vielä kotonakin, kun sitä ruokaa aletaan väsäämään!

Proteiinit ovat muuten juuri nyt todella edukkaassa tarjouskampanjassa. Käy tsekkaa ja klikkaa kuvaa alla!

Äläkä unohda pistää safkoja kuntoon minun ravinto-ohjelmapaketin avulla!

Treenit ovat siis sujuneet todella hyvin. Tein olkapäätreeneissä todella isoilla painoilla pystäriä smithissä. Se tuntui tosi hyvältä ja meni juuri oikeaan osoitteeseen.

Tein siis todella pitkään ja huolella tuon liikkeen ja ainoastaan viparikoneella viimeistelin olkapäät. Kaksi liikettä ja olkapäät oli tuhottu. Aina ei tarvitse tehdä viittä eri liikettä eri kulmista, jotta saadaan lihas kasvamaan.  Yksikin liike riittää, kun se tehdään riittävän kovaa ja huolella.

Hyvää tiistiaita kaikille!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.