This is Mika

04.12.2015 11:43 2min luku 67

Sykähdyttävin urheiluhetki?

Sykähdyttävää huomenta.

Eilinen aamu alkoi rauhallisesti kahvinkupin ääressä. Käväisin aamujumpilla rutiinin omaisesti reenailemassa ojentajat ja hauikset ja tein normiaskareita siinä, kun pikku hiljaa rupesi kännykkään tulemaan ihmetteleviä ja kiukustuneitakin viestejä. Viesteissä mainittiin joku sykähdyttävä urheiluhetki ja miksi en ollut ehdokkaana jne jne.

Mitä ihmettä netissä oikein myrskysi?

Pakko oli mennä kurkkimaan, että mitä siellä tapahtuu. Pikku hiljaa selvisi, että Hartwall Areenalla järjestettäisiin moinen gaala ja 10 eniten ääntä saanutta ehdokasta pääsisi gaalaan mukaan? Okei, noh bodausta nyt ei jälleen kerran pidetä urheiluna niin eipä siellä sellaista ollut ehdokaslistalle laitettuna, mutta sitten joku keksi, että viimeisenä vaihtoehtona (nro. 29) oli oma valinta! 😀 Ja sinne sai ehdottaa Mika Nyyssölän ACE-voitto. 😀

Ei hemmetti sentään. Nyt sitten jengi internetissä on runnomassa meikää listalle vaikka väkisin! Pakkotoistolla, Ylilaudalla, penkkipunnerruksessa ja muskleforumilla runnotaan meikäläistä ehdokkaaksi sykähdyttävimmäksi urheiluhetkeksi ACE-voiton vuoksi.

Penkkipunnerrus.fi:n tekemä kunnianosoitusvideo:

Täytyy vain olla äärimmäisen otettu teille kaikille tyypeille, joiden mielestä tämä ACE -voitto oli yhtä lailla sykähdyttävä hetki, kuin se oli itselleni. Bodaus ja punttisali on ihan täyttä urheilua ja kovaa sellaista, kuin mikä tahansa muu urheilu, sitä ei kukaan siellä salilla aikaansa viettävä tule kiistämään. Itselleni tämän hetkisen elämäni huipentuma, eli Arnold Classic -mestaruus, oli hetki jonka eteen ollaan tosiaan tehty 23 vuotta työtä ilman palkkaa. Kehonrakennus on niin syvällä sisälläni, että siitä on tullut jo elämäntapa.

mika

Arvostan jokaista jantteria ja mimmiä, jotka vuodesta toiseen jaksaa juntata treenejään saleilla. Vuodattaa hikeä, tuntea kipua, särkyä, mutta samalla sen kautta saada nautintoa.  Työ tehdään piilossa ilman glamouria, mutta sitten silloin tällöin sieltä joku nousee parrasvaloihin patsastelemaan, näyttämään sitä työn tulosta. On ollut niin upeaa saada nostettua Suomea kehonrakennuksen huipulle kansainvälisellä tasolla. Minusta tuntuu, vaikka moni niin sanookin bodauksen kuolevan pois lajina, että Suomi tulee lähivuosina menestymään paremmin ja paremmin lajissa. Suomalaiset kun on sellaista kansaa, että se ei luovuta ja se piirre on vain hyväksi kehonrakennukselle.

Kiitos kaikille teille faneille jotka niin intohimoisesti kannatatte minua ja koette ACE-voittoni olleen se 2015 vuoden sykähdyttävin urheiluhetki. Tässä jälleen näkee keiden takia tätä hommaa tehdään. Teidän fanien takia! Simple fact! BOOM!

11220093_887182757997738_5914218390916037368_n

Kommentit (67)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.