This is Mika

04.02.2017 18:33 2min luku 14

Ristus nyt pärisee!

Moikka!

Sain tuossa käsiini aivan uuden uutukaisen PWO-tuotteen nimeltään Off The Hook. Voi veljet, voin kertoa, että tämä tuote on tehokas. Chained Nutrition on tällä kertaa fiksannut melkoisen tykin boosterin meille.

”Off the Hook on odotettu lisäys Chained Nutritionin valikoimaan. Tämä vahva Pre-workout on suunniteltu kovaa treenaaville ja kokeneille urheilijoille.

  • Runsaasti vaikuttavia ainesosia sisältävä koostumus
  • Edistää räjähtävää voimantuottoa, pumppia ja kestävyyttä
  • Terävöittää keskittymistä
  • Markkinoiden maukkain hardcore-tehonlisääjä!

Off The Hook on kaikkien aikojen tehokkain ja suunnitelmallisin Pre-Workout-tuotteemme. Ylivoimaisesti. Tuotteen kehittelyssä on noudatettu spartalaista yhtälöä ”tehokkaat ainesosat + reilut annokset = jykevä teho”.

Off The Hook perustuu hyviksi todettuihin ainesosiin, joista on tullut meidän kaikkien suosikkeja. Tarkoin harkitut annokset kreatiiniglukonaattia ja beta-alaniinia vaikuttavat yhdessä suotuisasti voimaan ja maitohappokestävyyteen. Kokonaisvaltainen L-sitrulliinimalaatin, AAKG:n, L-arginiinin ja betaiinin yhdistelmä tehostaa pumppia ja parantaa kestävyyttä. Jotta henkinen suorituskyky pysyisi samalla tasolla fyysisen kanssa, tuotteeseen on lisätty monipuolinen valikoima suosituimpia vireyden nostattajia: kofeiinia, L-tyrosiinia, tauriinia ja Panax ginsengiä.”

Olihan tuota heti kokeiltava ja kieltämättä pärisi aika kovaa. Makuja on tällä hetkellä kolme, joista olen maistanut nyt Colaa ja sitrusta, jotka ovat tosi hyvän makuisia. Salilla ensitöikseni huomasin, miten nopeasti pumppi syntyi. Sarjat sai vietyä normaalia pidemmälle ja sehän on lihaskasvun kannalta vain edukseen. Pistetään lihas kasvamaan tämän PWO:n avulla.

Annostusohje: Sekoita 1 mitallinen (17 g) noin 250 ml:aan vettä. Nauti ennen harjoitusta.

Ehdottomasti tämän hetken markkinoiden tehokkain PWO, hands down.

Klikkaa kuvaa alla ja pääset tuotteeseen käsiksi.

Kommentit (14)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.