This is Mika

26.10.2018 12:58 2min luku 0

3-jakoinen treeniohjelmapaketti vain 39€ hintaan!

VIHDOIN!

Multa on toivottu 3-jakoista ohjelmapakettia jo pitkään. Nyt sain sen vihdoinkin suunniteltua. Mennään samalla tiukalla linjalla, mitä 4-jakoisessa ohjelmapaketissa mentiin, eli paketissa on mukana 2 erilaista treeniohjelmaa, voima- ja volyymiohjelmat. Brutaalin tehokasta treenaamista siis tiedossa, kuten muissakin ohjelmissa. Voimajaksossa mennään perinteisemmin pidemmillä tauoilla ja lyhyemmillä toistoilla ja volyymissä haetaan rajua hypertrofiaa lihaksiin korkeammalla intensiteetillä.HUOM!! TILAA TÄMÄ ”3-JAKOINEN TREENIPAKETTI” LÄHETTÄMÄLLÄ SÄHKÖPOSTIA MINULLE: NYYSSOLA.M@GMAIL.COMOlen tähän 3-jakoiseen pakettiin jakanut kehon lihakset seuraavanlaisella jaolla:

  • ”työntävät”
  • ”jalat”
  • ”vetävät”

Näin pystyt treenaamaan todella tiheästi, etkä ylikuormita lihaksia. Jalat osuvat työntävien ja vetävien yläkropan lihasten väliin ja antaa halutessasi mahdollisuuden todella tiheään treenikiertoon.

Ohjelmapaketin saat edulliseen 39€ hintaa. Laita sähköpostia minulle: nyyssola.m@gmail.com ja lähetän sinulle takaisin ohjeet miten etenemme! Ohjelman saat helposti sähköpostiisi pdf-tiedostona ohjeineen!

Kenelle tämä sopii?

Kuten jo tuossa mainitsin, 3-jakoinen treeniohjelma on jaon puolesta todella monipuolinen. Voit siis treenata sen 3 kertaa viikossa ja saada hyvää treeniä aikaiseksi koko kehon osalta. Voit myös tihentää treenikertoja ja näin ollen ohjelma kovenee entisestään. Pystyt siis tuhoamaan samat lihakset halutessasi jopa kahdesti viikkoon. Kun mukana on intensiteettiä vaihtelemassa voima- ja volyymijaksot, pitää tämä huolen, että treeni pysyy todella monipuolisena ja mielekkäänä.

Voit myös painottaa joko voimapuolta tai bodauspuolta kierrättämällä useamman kerran jompaa kumpaa jaksotusta. Ihan sen mukaan, mitkä ovat tavoitteet, treenaaminen toimii 3-jakoisella äärimmäisen tehokkaasti.

Kun jaon suhteen voidaan tehdä vaihtelua näin monipuolisesti, tämä ohjelma sopii erittäin isolle skaalalle ihmisiä. Voit olla intesiivisesti ja tuloshakuisesti treenaava urheilija tai kiireinen opiskelija, joka pääsee sen 3 kertaa maksimissaan salille. Jokainen tältä väliltä oleva harrastaja, mies tai nainen, aloittelija tai pro, pystyy ottaa hyödyn irti tästä paketista.

Ei muuta kuin tilaamaan tämä uutukainen ja testaamaan käytännössä miltä ammattilaisen laatima treeniohjelma tuntuu!

Safkat kuntoon!

Äläkä unohda ravinnon tärkeyttä! Jos ruokapuoli ei ole kunnossa, siihenkin löytyy ratkaisu minun Ravinto-ohjelmapaketilla, joka skaalautuu iän, pituuden ja painon mukaan! Laitetaan ruoat tukemaan kovaa treenaamista. Tutustu tähän lisää TÄÄLTÄ!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.