This is Mika

17.12.2017 16:52 2min luku 2

Olkapäät Karin kanssa - Video

Heippa kaikille!

Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille, hyvät lukijat. Eilen oltiin visiitillä Hämeenlinnassa ja käytiin Karin kanssa jumppailemassa Sporttimekassa olkapäät. Oli kiva jälleen jubailla salin omistajan, Bogdanoffin Simon kanssa ennen jumppia ja kysellä kuulumisia.

Päätettiin hyökätä kolmella erikoissetillä olkapäille. Ensin triplasetti viparit-pystärikone-viparit, sitten superina toisenlainen pystärikone-takaolkapääkone ja lopuksi triplana ristikkäistaljaveto narulla-olankohautus-viparit.

Toistoja tuli iso kasa ja intensiteetti pidettiin korkealla. Juuri tän tyyppisistä treeneistä pidän, joissa ei mennä niin isoihin painoihin, mutta säilytetään tiukka tahti läpi treenin. Olkapäät ovat kuitenkin suhteellisen pieni lihasryhmä ja varsin loukkaantumisaltis sellainen, joten kompensoidaan isot raudat kovalla volyymilla toimii todella hyvin, kannattaa testata itsekin.

Toimin hyvänä tukikeppinä Karille

Kuvailtiin hieman materiaalia tuosta olkasessiosta teille, niin pääsette seuraamaan jokaisesta kierroksesta mitä siellä käytännössä tapahtui. Videossa vielä yritän selostaa teille hieman tarkemmin mitä me tehdään.

Tässä tuo Sporttimekassa kuvattu treenivideokooste


HUOMIO HUOMIO!!

Älkäätten unohtako, tänään on viimeinen päivä hyödyntää Off the Hook -tarjous ja samalla osallistua mahtavaan kilpailuun, jossa palkintona yhdelle onnekkalle yli 100 euron edestä Giant Killer -tuotteita! Kirjaa, hupparia ja T-paitaa on tarjolla.

Off the Hook -tarjous ja ohjeet löytyvät alla olevasta linkistä:

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.