This is Mika

22.02.2012 08:10 2min luku 12

Onko triplat hankittu?

Boom boom!

Onko proteiinit kunnossa? Meinaan aika moni treenari syö runsaasti, mutta ei kuitenkaan riittävästi proteiinia. Kovaa treenaavan tulisi saada riittävä määrä proteiinia ja valitettavan usein näin ei käy. Opiskelijat, duunarit ja reissaavat hemmot usein käyvät syömässä ruokaloissa ja huoltsikoilla lounaat ja näissä safkoissa, vaikka ovatkin runsaat, ei aina ole riittävästi proteiinia. Varsinkaaan jos joudut ostelemaan eineksiä, ne vasta höttöä onkin. Eineksissä ei ole ravintoarvot laisinkaan kohdillaan. Proteiinia on häädin tuskin 10 grammaa sataa grammaa kohden. Rasvaa ja hiilaria taas on sitäkin enemmän.

Liha on kallista ja lihassa olisi tietysti kivasti protskuja. Kaikki proteiini maksaa ja hiilari taasen on halpaa. Siksi proteiinin saanti jää usein vähälle. Tosi treenarin on siis nautittava lisäravinteista ylimääräinen protsku varsinkin, kun aina ei ole mahdollisuus kokkaamiseen päivän aikana. Protskujuomat kulkevat hyvin messissä meni sitten kuinka kiireellä tahansa.

Aivan loistava protskulisä on Triple-Pro 85, jossa on mukana kolmea eri proteiinilähdettä.

NELJÄN kilon säästöpakkaus vain: 91,10

Triple Pro koostuu ensiluokkaisista proteiinilähteistä; heraproteiini-isolaatista, maitoproteiinista, muna-albumiinista, peptidiin sidotusta glutamiinista. Triple Pro lisää elimistössä välittömästi amnihoppojen määrää ja on pitkävaikuutteinen sen  sisältämien proteiiniosien hitaan imeytymisen johdosta. Triple Pro:n aminohappoprofiili on ylivoimainen.

Triple Pro sopii nautittavaksi kaikkina vuorokauden aikoina; aamulla täyttämään proteiinivarastoa, välipalaksi täyttämään proteiinitarvetta aterioiden välillä ja illalla säästämään lihasmassaa yön aikana.

Kyllä! Näillä protskuilla pärjää ja lihas kasvaa. Käytä tätä lisäproteiinia siis normisafkojen lisäksi täydentämään proteiinintarpeesi. Ja koska tässä on kolmea eri lähdettä jotka imeytyvät eri vaiheissa, antaa se mahdollisuuden käyttää tuotetta ympäri vuorokauden! Ja suosittelen tietysti, että ostat tuon 4 kilon säästöpakkauksen, koska säästät sillä selvää rahaa. Protskua menee aina, joten hukkaan et heitä rahojasi! Miksi siis ostaa yhden kilon kerrallaan kalliimmalla kilohinnalla, kun kuitenkin tulet ostamaan tuon saman määrän jonkin ajan kuluessa? Yhdellä kertaa vaan ja vaikka kimppatilauksena niin naapurin Villekin saa omat jauhonsa ja pääsee kasvamaan!

Muskelit tarvitsevat proteiinia, joten naps naps klikkaa tuota banneria tuosta ylhäältä niin homma lähtee sujumaan!

Mun triplat löytyy kaapista, onko sulla kans? 😀

 

Kommentit (12)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.