This is Mika

29.06.2018 09:52 2min luku 0

6 viikon selkäohjelma - Vain 20€

Moikka!

Laitoin eilen myyntiin poikkeuksellisen tykin, täysin selälle suunnatun 6 viikon ohjelmaprogression. Tässä ohjelmassa selkä treenataan kahdesti viikossa, ensin voimapainotteisesti ja sen jälkeen volyymipainotteisesti. Kuuden viikon aikana ohjelma kasvaa intensiteetin osalta ja suoraan sanottuna P A K O T T A A selän kasvamaan. 6 viikkoa, 12 treeniä ja siinä prosessissa kasvaa selkä ja mikä parasta voimat myös.HUOM!! TILAA TÄMÄ ”6 VIIKON SELKÄOHJELMA” LÄHETTÄMÄLLÄ SÄHKÖPOSTIA MINULLE: NYYSSOLA.M@GMAIL.COMItse olen tehnyt aikanaan vastaavanlaisen progression ja priorisoin useamman viikon ajan selkää. Silloinen ohjelma ei ollut läheskään näin monipuolinen ja tarkoin suunniteltu, vaan huomattavasti simppelimpi versio ja siitä huolimatta sain megalomaanisia tuloksia aikaan selälle.

Tämä selkäpriorisaatio-ohjelma on ns. yliajava ohjelma. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että ottaessasi tämän ohjelman käyttöön oman treeniohjelmasi rinnalle, samalle päivälle osuva toinen lihasryhmä siirtyy automaattisesti seuraavalle päivälle.

 

Jos alkoi kiinnostaa homma, niin laita sähköpostia minulle ja saat tämän ohjelman naurettavaan 20€ hintaan.

Ota yhteys: (nyyssola.m@gmail.com)


Octanen uusi marjaisa maku!

Mainitaan vielä tästä mahtavasta uutuudesta. Päätin tosiaan painostaa tuossa viime vuoden lopulla Fitnesstukkua hommaamaan uutta makua omalle suosikkituotteelleni Octanelle. Vanhat maut ovat tulleet jo niin tutuiksi, että oli aika saada jotain erilaista valikoimaan. Sovittiin, että minä alan suunnittelemaan tukun kanssa uutta makua Octanelle ja halusin ehdottomasti sellaisen pehmeän marjaisan maun intraan.

Pitkän prosessin jälkeen tuo herkullinen Fresh Forest Berries on nyt kaupoissa. Käy tilaamassa tämä, maku on oikeasti törkeän hyvä. Itse koen tärkeäksi, että treenin aikainen juoma, jota tulee varsin paljon juotua, on hyvän makuinen eikä epämiellyttävä juoda. Siihen ei saa ihan heti kyllästyä. Uskoisin, että olen onnistunut tässä tosi hyvin. Makuasioista ei tietysti voi hirveästi kiistellä, mutta itse pidän tästä super paljon!

Pääset tuosta alla olevasta kuvalinkistä suoraan Octaneen käsiksi! Muista muuten, että tukulla on vielä ilmainen toimitus voimassa!!

 

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.