Valmennusta!
Dieetit, lihaskasvu, treeniohjelmat!

Valmennusta!

Tarvitseko nettivalmennusta tai henkilökohtaista ohjausta?

Teen yksilöllistä valmennusta jokaisen tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Jos haluat minun räätälöimän treeniohjelman tai ruokavalion, saat sellaisen helposti sähköpostilla ilman sen suurempaa vaivaa. Saliohjausta on myös tarjolla, jos olet inhimillisen matkan varrella. Kaikenlaisia pakettiratkaisuja on mahdollista rakentaa yksilöidysti sisältäen niin ohjelmia kuin ohjauksia.

Dieettivalmennuspaketteja on monenlaisia ja jokainen paketti kasataan yksilön tavoitteita kunnioittaen. Jokainen dieettivalmennuspaketti sisältää treeni- ja ravinto-ohjelmia, aktiivista seurantaa, muutoksia, progressiota, yhteisiä tapaamisia sekä treenejä.

Teen myös esiintymisvalmennusta. Minulta saat poseerausopetusta ja teen yksilöityjä koreorafioita, jotka myös opetan valmennettavalle.

Elämystreenejä toteutetaan myös esim polttareihin tai vaikka syntymäpäivälahjaksi. Tällaiset elämyslahjat ovat aina ainutlaatuisen henkilökohtaisia ja ikimuistoisia. Nämä räätälöidään joka kerta asiakkaan kanssa yhdessä.

Minut saa myös luennoimaan treenaamisesta, ravitsemuksesta, kilpailemisesta sekä kehon hyvinvointiin, elämäntapaan ja mielen hyvän olon hallintaan. Luentoja siis yrityksille ja yksityisille henkilöille. Meet & Greet -tapahtumat järjestyvät myös. Teen myös satunnaisesti juontokeikkoja jos vain aikataulujen puitteissa saadaan onnistumaan.

Ota rohkeasti yhteyttä minuun ja kerro tarpeista ja tavoitteistasi. Päämäärään on huomattavasti helpompi päästä, kun mukana projektissa on alan ammattilainen.

Laita sähköpostia, tekstiviestiä tai soita:

 • nyyssola.m@gmail.com
 • +35840 708 6589

Kenelle valmennusta?

Olit sitten nuori aikuinen, ei-niin-nuori aikuinen, pitkään ikään ehtinyt, keski-ikäinen, mies tai nainen, aivan aloittelija, kuntoilija, elämäntapatreenari tai jo pidemmälle edennyt harrastaja, JOKAINEN on tervetullut minun valmennukseen. Mieluiten otankin sellaisia avoimella mielellä asennoituvia harrastajia, jotka eivät ole ahdasmielisiä ja vanhoihin kaavoihin pinttyneitä treenareita. Halusit sitten lihasmassaa lisää, päästä biitsikuntoon tai vain aloittaa uusi elämäntyyli, jokaiselle räätälöidään oma henkilökohtainen paketti, jonka avulla saavutetaan tavoitteet.

Oli kyseessä sitten nettivalmennus perus treeniohjelman tai ravintosuunnitelman tiimoilta tai henkilökohtainen valmennus, jossa on mukana fyysistä näkemistä, minulta saa aina kysyä neuvoa ja ohjeita, jos näiden vuoksi herää kysymyksiä. Tämä kuuluu aina hintaan mukaan. Esimerkiksi ohjelman vastaanottamisen jälkeen saa ja pitääkin olla yhteydessä, mikäli jokin asia aiheen tiimoilta mietityttää.TILAUKSET TEHDÄÄN LÄHETTÄMÄLLÄ SÄHKÖPOSTIA MINULLE: NYYSSOLA.M@GMAIL.COM

Näet alla treenipakettien hinnat ja linkit ohjelmien tarkempaan kuvaukseen!

Saat tilattua valmispakettiohjelman niin treeni- kuin ravinto-ohjelman helposti suoraan sähköpostiisi. Laita minulle tilausta osoitteeseen: nyyssola.m@gmail.comRavinto-ohjelma tukemaan treenejä?Valmiita ohjelmia myytävänä!

Lue lisää klikkaamalla kuvia alla!Valmiit paketit listattuna selkeästi linkkeineen:

***JUURI NYT UUTUUS***

 • NYYSSIKSEN 5-JAKOINEN ”HYPER TRIO” TREENIPAKETTI (59€)!
  • Sisältää kolme 5-jakoista voimakkaasti hypertrofiaa tuottavaa treeniohjelmaa
  • Ohjelmarungoissa mukana paljon volyymia, intensiteettiä ja erikoistekniikoita
  • Puhtaasti lihaskasvuun tähtäävä treenikokonaisuus
  • Sopii niin miehille kuin kuin naisille
  • Ei ihan aloittelijoille
 • **UUSI** Nyyssiksen kotitreeniohjelma! (19€)
  • Voit halutessasi toteuttaa treeniohjelmaa niin 1-jakoisena kuin 2-jakoisena kokonaisuutena
  • Tarvitset vain selkärepun apuvälineeksi
  • Mukana tarkat ja yksityiskohtaiset tekniikkaohjeet jokaiseen harjoitteeseen
  • Sopii niin miehille kuin naisillekin
  • Oletko aloittelija, muttet kuitenkaan ihan vielä halua siirtyä salille treenaamaan? Aloita suunnitelmallinen ja tehokas lihaksen kasvatus jo kotona!
  • Sopii myös kokeneille treenaajille vaihtoehdoksi, jos salille pääseminen ei ole mahdollista

Eri lihasryhmiä priorisoivia treeniohjelmia löytyy myös valmiiksi suunniteltuina:

Minulta löytyy myös tarjouspaketteja, joissa on yhdistettynä eri ohjelmapaketit: