This is Mika

20.03.2020 15:52 2min luku 2

Ravintopaketti ja kotitreeniohjelma yhteishintaan 89€

Morjesta kaikille!

Salit ovat suurilta osin ympäri Suomea kiinni koronaviruksen aiheuttaman sulkutilan vuoksi. Tämä tietysti harmittaa ja ahdistaa monia pitkän linjan elämäntapa- ja HC -treenareita. Kotona ei kyllä pysty vain sohvalla makaamaan ja odottelemaan hallitukselta uusia ohjeita, vaan jotain on tehtävä!

***

***

Mitä voi tehdä tässä tilanteessa?

Käytännössä sitä pystyy kotosalla tekemään erilaisia oman kehonpainoharjoitteita, ulkoilla eli lenkkeillä, käydä reippailla kävelyillä ja katsoa, että ruokavalio on kunnossa. Jo pelkästään näin toteuttamalla voidaan aika hyvin ylläpitää nykyistä kondista ja parhaimmillaan jopa vetää itsensä kivaan kesäkondikseen. Kyllä, se on tällaisessakin haastavassa tilanteessa täysin mahdollista.

Koska minulla on myynnissä yllättävänkin tehokas kotitreeniohjelma (19€) sekä erittäin suosittu ja toimiva ravinto-ohjelmapaketti (89€) , olen laittanut nämä molemmat yhteispakettitarjoukseen 89€. Eli käytännössä, kun ostat niin kotitreeniohjelman sekä ravintopaketin, saat kotitreeniohjelman kaupan päälle. Maksat siis vain ravintopaketin hinnan ja pääset treenaamaan kotosalla sekä pääset noudattamaan oikeaa ruokavaliota samalla.

Tämä tarjous on voimassa niin kauan kuin salit ovat kiinni ja sulku Suomessa on päällä.

Nyt on tärkeää, ettei vaan makaa kotona ja anna fyysisen sekä henkisen olotilan romahtaa. Kun huolehditaan omasta yleiskunnosta, niin immuniteettikin on parempi ja elimistön vastustuskyky viruksia ja bakteereita pysyy hyvänä. Voin sanoa, että ihan pääkopan kannalta pitäisi lähteä ulos reippailemaan ja ottamaan raitista ilmaa. Ravinnon tärkeys korostuu tällaisessa tilassa, kun ollaan pakotettu välttelemään kaikkea kontaktia, joudutaan lomautetuiksi ja perus lepokulutus putoaa rajusti alaspäin. Siinä helposti kunto romahtaa ja fyysinen olotila heikkenee, minkä seurauksena ihmisen henkinen kapasiteettikin laskee.

Eli nyt pidetään huolta itsestämme, tehdään sitä kotitreeniä, vaikka se ihan kakkaa onkin, kun on totuttu treenaamaan kuntosalilla. Käydään ulkoilemassa niin, että saadaan hiki pintaan ja raitista ilmaa keuhkoihin ja mikä tärkeintä syödään terveellisesti eikä sorruta niihin rasvaisiin ja sokerisiin välipalaherkkuihin.

Tilaa siis tämä paketti itsellesi suoraan sähköpostiisi ja pääset välittömästi toteuttamaan treenejä ja ruokavaliota, kunnes nämä sulkuhässäkät ja rajoitukset Suomessa saadaan purettua. Voidaan siis skaalata ravinto-ohjelmapaketti joko pientä kiristelyä varten tai lihasmassan ylläpitämistä ajatellen. Kotitreenillä pidetään huolta, ettei saavutetut lihakset surkastu pois!

Tässä vielä pieni videoklipsu tästä tarjouksesta!

Tsekkaa alla olevista linkeistä tarkemmat tiedot ohjelmista:

Laita minulle vapaamuotoinen tilaus sähköpostilla: nyyssola.m@gmail.com!

Ollaan yhteyksissä!

Terkuin,

Mika Nyyssölä

 

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.