This is Mika

10.11.2019 13:29 2min luku 1

Treenivideo Karin kanssa Sporttimekassa (olkapääkin popsahti)

Morjesta rallaa!

Eilen piipahdin Hämeenlinnassa ja perinteisesti käväistiin Karin kanssa jumpilla Sporttimekassa. Ollaan molemmat kärsitty pienistä vaivoista, Karilla alaselkä jumitellut jo kolmisen viikkoa ja itselläni tuo oikea olkapää on kipuillut tavan tuosta. Ja niinhän siinä kävi, että treeneissä onnistuin hieman muljauttamaankin sen kesken ylätaljakoneessa tehdyssä sarjassa. Treenit kyllä oli oikein hapokkaat kaikesta huolimatta ja tästä on teille pitkästä aikaa pieni videokoostekin!

***

***

Jumppailtiin selkää ja rintaa, eli ikään kuin vastalihaksia. Koska molemmat meistä on ollut vähän romuna, niin päätettiin tehdä sellainen intesiivinen rykäys ja jätettiin isot malmit muille. Pari mukavaa liikeparia ja loppuun molemmissa pieni sarjakimara ja kyllähän nuo muskelit meni pumppiin herkullisesti!

25 minsan videokoosteen löydät päivityksen lopusta!

Sporttimekan laitteisto koostuu melkoisesta määrästä erilaisia merkkejä ja tämä on  varsin hienoa, sillä tuolla pystyy tekemään hyvin monipuolisia treenejä. Hoistin kulmasoutulaite oli itselleni uusi tuttavuus ja yllätyin aika positiivisesti miten näppärästi se otti selkään. Snadisti ehkä hieman pehmeäkö liike, koska tykkään vähän napakammista laitteista, siitä huolimatta laite teki mitä sen pitikin, eli osui ja upposi kohdelihaksiin!

Rinnalle superina myös konepunnerruksia ja näin mentiin maltillisesti treenit. Itselläni tosiaan tuo olkapää on vaan sellainen murheenkryyni ollut jo vuosia, eikä se tykkää laisinkaan perusmyötäotteesta ylätaljavedoissa. Kun katsotte videota niin 7 ja 8 toiston välissä olkapää muljahtaa kun tarkkaan katsoo.

Tiukka fokus pitää olla koko ajan niin pysyy tekniikka ja olkapäät paikoillaan! 😀

Kari kiskoo ja meikä seuraa taustalla!

Suosittelen kyllä tekemään vastalihaksia treeneissä ihan jo vaihtelun vuoksi. Hyviä vastalihaskomboja on esim:

  • Rinta-Selkä
  • Ojentaja-hauis
  • Etureidet-takareidet

Itse toteutan usein juurkin ojentajat-habat sekä etu- ja takareisikomboa. Erilaisilla erikoistekniikoilla saa nämä vastalihakset kyllä totaaliseen pumppiin. Se on myös mukavaa vaihtelua perustreeneille.

Kas tässä tuo treenivideokooste!


Älä unohda käydä tutustumassa minun valmisohjelmapaketteihin!

Klikkaa kuvaa alla!

Kommentit (1)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.