This is Mika

15.06.2015 14:25 2min luku 25

Ota kiinni, superdiili!

Helou helou!
Lupasin tälle päivälle yllätystä ja niitä tuleekin nyt kaksin kappalein. Uusi jakso SPOKEN WORDIA sekä eksklusiivista superdiiliä creatine monohydraatista! Kyllä vain! Nyt hemmotellaan jengiä näillä diileillä.
Tää diili toimii vain ja ainoastaan teille, hyvät blogin lukijat. Klikkaamalla tuota kuvaa alhaalla tai TÄTÄ LINKKIÄ pääset tarjoukseen käsiksi! Onko vähän siistiä vai mitä? 😀 Ja tietty muistakaa hommata itsellenne Giant Killer -sheikkeri.
Tämä tarjous on voimassa sunnuntaihin 21.6.2015 asti!
700x240_2_mika_creatine_monohydrate_juni15
Kreatiini on kautta aikain ehkä se tehokkain lisäravinne mitä ollaan koskaan valmistettu. Tutkitusti lisää lihasmassaa, antaa sarjakestävyyttä ja maksimivoimaa. Kreatiini yksinkertaisesti auttaa sinua pääsemään nopeammin tavoitteisiisi!
Jeba jee. Tosiaan kakkososa Spoken wöördiä. Vähän on pää jumissa, kun on jo neljältä herännyt ja väsy painaa duunarii.

Lauantaina jumpilla
11391740_10205512352262625_5306507028310489767_n
Perus käsijumppa oli vuorossa. Oli superia ja triplaa ojentajille. Dippikonetta, pushdownia, käsipainoja, punnerruskoneita ja muuta mukavaa. Haboille tein vain pari liikettä suorina sarjoina. Istuen tasatahtiin kässäreillä ja Scottipenkkiä mutkatangolla. Simppeliä ja tehokasta. Hyvä oli pumppendaali ja hyvä oli fiilis vaikka vähän olikin väsynyt miäs.
Tässä mennään siis päivä kerrallaan. Ei mietitä liian kauas tulevaisuuteen, sillä siinä voi usko loppua kesken. Kyllähän tää homma rupee painaa enemmän ja enemmän. Sitä ei ikinä oikeastaan totu tähän dieettaamiseen. Helpompaa se on joo, mitä useamman dieetin on vetänyt, koska kroppa osittain toimii paremmin ja sitä osaa odottaa mitä on tiedossa. Toisaalta henkinen paine on kovempi joka kerta uudelle dieetille mentäessä. Rima on astetta korkeemmalle asetettu ja odotukset ovat joka suhteessa suuremmat.
Olen kuitenkin huomannut, ettei tää kroppa kuitenkaan toimi ihan samoilla ruuilla ja samoilla treeneillä reagoiden kuten aikasemmin. Nyt täytyy soveltaa ja kuulostella jälleen asioita eri tavalla. Siinä mielessä tässä ollaan jälleen ihan uudella ja tutkimattomalla maalla. Paineensietokykyä koetellaan jälleen.
 

Kommentit (25)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.