This is Mika

09.04.2008 23:46 2min luku 0

Jaahas, vai bileitä?

Terppa!

img_5735-10.jpg

Viime lauantaina oli sitten pikku bilettämistä. Veljeni ystävän, tulevan lentokapteenin, luo oli kokoontunut hilpeä joukko sekalaista sakkia, joten olihan siellä käytävä katsastamassa meininki.

jarppamika.jpg

Löytyi sieltä itse Big Wheels Leskinenkin ja ihan viihteellä asti. No arvatahan saattoi, kun kaksinkertainen SM-kultamitalisti solttupenkissä, Noviisien Bodauksen -90kg SM-voittaja ja meikäläinen päätyy samaan huoneeseen, mitä siinäkin tapahtuu? Poseeraukseksihan se äityi, kuten alla olevasta kuvasta näkyy… hmmm.

triplatuplat12.jpg

Tulevan lentokapteenin lukaalista sitten jatkoimme LUX-yökerhoon, jossa oli ihan mukava meininki. Tuo yökerho on vain hiukka ylihinnoiteltu ja palvelu tiskillä ei kyllä tasan vastaa hintatasoa. Sellaistahan se tietty aina on noissa yökerhoissa, joita olen hiukan karsastanut. Tanssimassa tykkään käydä ja ottaa muutaman drinksun, kun en ole dieetillä, mutta aika vähiin touhu on osaltani jäänyt.

Aika iisisti meni tuokin ilta ja luxista poistuttiin jo yhden aikoihin. Sinne kyllä jäi pahimmat bilehileet, kuten Big Wheels, roidi ja muutama muu. Ulkona jono vain kasvoi, kun innokkaat vasta änkivät sisään ”vanhuksien” siirtyessä taka vasemmalle. Aamulla ei kuitenkaan millään jaksanut nousta ylös vaikkei mitään kankkusta edes ollut. Taidanko tosissaan tulla vanhaksi?

Eilen ja tänään sitten kovaa treenausta salilla ja viimeisetkin rippeet viikonlopusta karisivat pois. Selkää ja haboja eilen, tänään: Rinta, olkapäät ja ojentajat. Supersettejä tehtiin Stiguelmoksen kanssa huolella ja kyllä kroppa oli pumpissa! Painoa tällä hetkellä vain 80 kiloa, mutta rasvat taitaa olla alle 10 rosentin luokkaa. Ihan hyvä vaan, kesä tulee eikä ole kiva olla pullataikinaa…

Taikinasta puheen ollen, treenien jälkeen käväisin Miguelmoksen kanssa kiskaisemassa annoksen riisiä ja kanaa ja tsekkailtiin aivan kipeen mageita Dave Hillin kuvia WCW tyypeistä. Kantsii tsiigata nuo fotot ja erityisesti katsoa niitä videoita miten ne ovat tehty.

Menin sitten syödessä puraisemaan huuleen.. Piti Miken ottaa siitä vielä kuvakin… Höh…

purasinhuuleen.jpg

Tähän kuvaan on ehkä parasta lopettaa tältä erää, kirjoittelemisiin… 🙂

-MN-

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.