This is Mika

Who? Mika in English

My name is Mika Nyyssölä.

I am a bodybuilder from Helsinki, Finland. I have been training with weights since 1992. In the year 2003 I started training bodybuilding. Bodybuilding is a part of me. A part of my lifestyle.

I usually train 5-6 days in a week. When I’m dieting I train 6-7 days in a week and do cardio almost every day. When I’m not on a diet I eat pretty much the same food, but I don’t count my calories as specific as on a diet.

I believe in blood volume training combined with heavy weights.

I am 165cm tall and I weigh (onstage) about 76-80kg, (offstage) about 88-90kg.

Yhteystiedot

Mika Nyyssölä

Jos tarvitset henkilökohtaista valmennusta, treeni- tai ravinto-ohjelman voit lukea niistä lisää täällä.

Minulta voit tilata myös poseerausta, koreografioita, esiintymistä, elämystreenejä ja luentoja alla olevien yhteystietojen kautta. Yhteistyö kyselyt suosittelen lähettämään sähköpostitse.

Sähköposti
nyyssola.m@gmail.com

Puhelinnumero
+358 40 708 6589

Contest history

  • Turku open 2003 1st place under-70kg
  • Finnish Championship 2003 2nd place under-70kg
  • Nordic Championship 2005 1st place under-70kg
  • Finnish Grand Prix 2006 (professional rules)4th place. Weight 72kg.
  • Oslo Grand Prix 2007 1st place under-80kg + Best poser award. Weight 72kg.
  • Finnish Grand Prix 2007 6th
  • Finnish Championship 2012 1st place under-80kg, Overall winner 2012 + Best poser -award.
  • Arnold Classic Europe 2015 1st place under -80kg
  • Finnish Championship 2015 1st place under -80kg, Overall winner 2015 + Most Muscular -award.
  • Nordic Championship 2015 1st place under -80kg, Overall winner 2015

Giant Killerin treeniatlas

Kirjassa on reilusti yli toista sataa erilaista liikettä tekniikkaohjeineen ja kuvineen. Treeniatlakseen olen laatinut lukuisia eritasoisia treeniohjelmia alkaen aivan pienijakoisimmista ohjelmista päätyen kattaviin suurijakoisiin treeniohjelmiin. Mukana on myös priorisointeja, maksimipenkin kehittämistä, voimapainotuksia ja puhtaasti lihasmassan kasvatukseen suunnattuja volyymijaksoja sekä muita erikoisohjeita. Tämä kirja on suunnattu aivan kaikille!!

Voit napata itsellesi minkä tahansa valmiin ohjelman ja käyttää sitä puhtaasti sellaisenaan. Tai voit käyttää valtavaa liikepankkia hyväksesi ja modifioida itsellesi sopivia treeniohjelmia hyödyntäen jo valmiiksi suunniteltuja ohjelmarunkoja.

Giant Killerin tarina ja treeniopas

Mika jakaa kirjassa omaan 25 vuoden treenikokemukseensa ja omiin harjoitusohjelmiinsa perustuvia ja seikkaperäisiä ohjeita harjoittelijoille, jotka kaipaavat selviä ohjeita oman harrastuksensa kehittämiseksi ja inspiraatioksi.

Teoksessa käsitellään myös lisäravinteita ja sitä, miten ne voivat auttaa urheilussa, kun ensin kaikki muut tekemisen ja edistymisen osa-alueet, harjoittelu, ravitsemus, lepo ja lihashuolto, ovat kunnossa.

Teos on erittäin inspiroiva, se on täynnä hienoja kuvia ja upeita muistumia Mikan pitkän kehonrakennusuran vaiheilta. Ennen kaikkea kirja kertoo matkasta, joka alkoi pikkupojan vilpittömästä innostuksesta ja päättyi valitun lajin kansainväliselle huipulle.