This is Mika

14.02.2018 14:23 2min luku 0

Ystävänpäivän kunniaksi Yakuza-diili käyntiin!

Hellou!

Kolme aikasta aamuvuoroa takana ja nyt on kieltämättä järjetön väsymys päällä. Salille pitäisi vielä kammeta tänään tästä olotilasta huolimatta. Voi hitsiläinen, kun ramasee. Saas nähdä miten pojan käy, painunko päikkäreille vai sinnittelenkö tässä muutaman tunnin ja hilaan perseeni Myyrin Kuntokeskukseen?

Eilen oli aivan mahdottoman hyvä päivä. Käväisin Mayorsilla heittämässä todella hyvät käsitreenit. Sain valtavan hyvän tuntuman ja pumpin jumpassa. Tuon jälkeen vielä sain rakennettua erittäin hyvän näköisen koreografian eräälle kevään kisaajalle ja hiottiin vielä pakollisia asentoja herran fysiikalle sopiviksi. Pakko sanoa, että tällaiset poseeraus- ja esiintymisvalmennukset ovat perhanan hyödyllisiä ja muutamilla pienillä muutoksilla saatiin poseasentoja vieläkin paremmiksi. Pitää muistaa, että homma siellä lavalla on sitä suurta illuusion luomista. Esiintymisen ollessa hallittua ja tyylikästä, saadaan kuva harjoitellusta kilpailijasta, joka säteilee itsevarmuutta.

Reilut kolme tuntia siellä meni ja kaupan kautta kotiin, joten ilta oli jo pitkällä, kun ruoka oli valmis ja kupu ravittu. Jäi lopulta pelitkin (Kingdom Come: Deliverance) pelaamatta ja suunta oli unten maat ja satulinnat. 5 tuntia zetaa kalloon ja 3:20 tänä aamuna reippaana poikana ylös. Herran isä miten painoi tossu työmaalla. Huomenna on onneksi kiva päivä, kun käydään maikkelin kanssa kuvailemassa ja kiskaistaan siinä matkan varrella vielä uusi jakso Go Nyyssistä twitchin kautta. Veikkaan että puolilta päivin suurin piirtein laitetaan linjat auki.

Voit seurata lähetystä suorana: TÄÄLTÄ!


Pitkästä aikaa eksklusiivista Yakuza-diiliä Disturbilta!

Nyt kun on Ystävänpäivä, niin startataan sen kunniaksi aivan pirun hyvä Disturb-diili perhanan siisteistä Yakuzan-kledjuista. Tää on vain mun lukijoille tarkoitettu diili. Elikkä saat -20% alennusta kaikista Yakuzan -tuotteista koodilla YAKUZA20.

Klikkaa kuvaa alla ja hyödynnä tarjous

Tarjous voimassa 19.2 saakka.

Ite diggaan tosi paljon Yakuzan kuteista. Just sopivan räyheitä ja hyvän tuntuisia päällä. Asenne ratkaisee näissä kuteissa, näin se vaan on.  Myös mimmeille on tosi hyvä valikoima, ei vain kundeille, mikä on siisti homma kans. Ei muuta ku Yakuzaa tulille, ROCK ON!!


Palataan huomenna Twitchin kautta linjoille! Ja myöhemmin tietty YouTubesta video Go Nyyssis! -sarjan 13 episodilla.

Rintatreenin jälkeen pukkarikuvatus:

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.