This is Mika

19.06.2013 04:11 2min luku 33

Käsien kuritusta!

Huomenta!

Höpistään eilisistä treeneistä. Tein ojentajia pääasiassa ja hieman pumppailin haboja siinä oheisluontoisesti. Lämmittelin olkavarsia alkuun hauiskäännöillä ja pitkillä vastaotepenkkisarjoilla. Haboja ihan vaan käsipainoilla 6-10 toistoilla nousin 28 kiloon, jolla kutonen. Teen usein niin että lyhyillä tauoilla nousen kahden kilon korotuksilla kympistä sinne lähemmäs 30 kiloon.

Sitten kun habat olivat pikku pumppendaalissa siirryin kokonaan ojentajiin keskittyen yhteen massaliikkeeseen ->vastaotepenkki. Leveällä otteella (nimettömät merkkiviivoilla) ja jalat ilmassa, jotta liike olisi mahdollisimman ojentajapainotteinen. Tärkeäähän tuossa liikkeessä teknisesti on, että pidät kyynärpäät lähellä kylkiä. Kyynärpäät eivät saa levitä noston aikana tai muuten rinta tekee liikaa työtä. Mitä paremmin olkavarret liikkuu kyljissä kiinni sen paremmin liike menee ojentajille. Ja voi pojat, että menikö liike perille? Sarjapainoissa ei säästelty vaan korotuksia tuli kuin huutokaupan metsästäjissä!

Vastaotepenkkisarjat:

  • 20x50kg
  • 20x50kg
  • 15x70kg
  • 15xx80kg
  • 10x90kg
  • 10x100kg
  • 10x120kg
  • 6x130kg
  • 4x140kg
  • 2x150kg

Olin todella tyytyväinen sarjoihin ja 150 kilon pukkaus jalat ilmassa vastaotteella oli uskomattoman kevyt ja hallittu. Uskoisin, että enemmänkin olisi voinut mennä, mutta oikeassa ojentajassa tuntui hassulta, joten jätin siihen. Siirryin vastaotepenkin jälkeen tekemään superina pushdownia ja hauiskääntöä levytangolla.  15 toiston settejä pushdownissa 10 settejä habakäännöissä. 5 sarjaa. max 50kg molemmissa.

Treenin jälkeen maistui palkkari

haubar

Loppuun pumppailin käsipainoilla vielä hammerina hauista ja ojentajille yhden käden ojennuksia niskantakaa.

Kädet ottivat treeniä vastaan todella hyvin. Olo oli mainio. Tänään jalkoja vuorossa ja huomenna teen selkää ja olkapäitä. Sitten alkaakin pikku lepoilu ja akkujen latailu. Käväistään ystäviemme luona saunomassa ja syömässä parit grillinakit. 😀 Toivotaan jälleen kerran, ettei niitä maailman turhimpia sepalus-auki-hukkumisia tulisi tänä jussina yhtäainutta. Mekin varmaan käydään uimassa, joten toivotaan, että siitä reissusta selviää hengissä. Jos en selviä niin kiitos kaikille, älkääkä unohtako tuoda haudalle kukkia. :/

Kommentit (33)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.