This is Mika

13.02.2012 21:54 1min luku 30

Leuanvetoa puhtaalla tekniikalla - Mika haastaa sinut videollaan!

DuDES!

Kyllä! Ei ole vanhan voittanutta. Leuanveto on tuskainen ja rankka liike. Siinä joutuu koko kroppa tekemään töitä. Oteleveys voi vaihdella kapeasta ylileveään. Voit tehdä sen myötäotteella tai vastaotteella. Summa Summarum, silti se on kova liike.

Kasvattako se sitten selkää?

Vastaus on kyllä! Leuanvedot jos mitkä kasvattavat selkää. Kun haluat panostaa erityisen paljon selkään ja haluat sen leviävän horisontaalisesti kuin mummon kauppakassit Lönnrotinkadulle, tee leukoja joka treenin alkuun 5×15! Luit oikein, tee joka treenin alkuun 5×15 leukaa se tekee siis 75 toistoa päivässä ja jos käyt salilla 5 kertaa viikossa, se tekee 375 leukaa joka viikko. Vuodessa se tekee 19500 leukaa!

19500 leukaa vuodessa! Tuon määrän on pakko kehittää selkäosasto vähintään lights out -tasolle!

Leuat puhtaalla tekniikalla menee niin, että liike lähtee alhaalta kädet totaalisen suorana, leuka nousee tangon yli ollessasi yläasennossa. Jaloilla ei saa potkia vauhtia! Ote voi siis olla myötäote taikka vastaote. Vastaotteessa hauikset ovat aktiivisemmat kuin myötäotteessa. Itse tykkään vastaotteesta ja saan paremman tuntuman niin päin. Oteleveyttä vaihtelen ja useasti teen sen erittäin leveällä otteella.

Tänään kokeiltiin puhtaalla tekniikalla leuanvetoennätystä. Edellinen enkka oli 33 toistoa, mutta tekniikka silloin ei ollut järin puhdas. Nyt tekniikka oli puhdas. Katso video montako leukaa tuli! Voit yrittää rikkoa minun ennätystäni. Videoi leukasi, laita tubeen ja linkitä tänne! Haaste on heitetty! Kuka uskaltaa ottaa sen vastaan?

Tässä video!

Kommentit (30)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.