This is Mika

28.11.2016 12:18 3min luku 5

Uutisia maailmalta - Väkivaltaa kehonrakennuskisoissa!

Moro!

Aika häkellyttäviä uutisia tuli luettu tässä aamulla. Kreikassa käydyt IFBB Diamond Cup kehonrakennuskilpailut saivat melkoisen järjettömän lopun. Oman sarjansa voittaja Giannis Magos hyppäsi lavalta tuomariston sekaan, heitteli pöytiä, huusi ja raivosi sekä ohimennen löi kisan juontanutta Armando Marquezia kasvoihin.

magkosok

Sivusto www.evolutionofbodybuilding.net kertoo, että lyömisen jälkeen Giannis oli vielä esitellyt penistään IFBB:n Presidentille Rafael Santonjalle ennen poistumistaan kisoista.

Tässä video tapahtuneesta:

Aika hullua menoa tuolla ja kreikkalainen kaveri Giannis toimi tilanteessa totaalisen tuomittavalla tavalla. Sivusto, josta uutisen luin, arveli tuohtumisen johtuneen siitä, että Giannis ei saanut Overall-voittoa vaan jäi jälleen ilman palkintoa. Hänelle oli kuulemma jo tulossa pro-kortti sarjansa voitosta, mutta saattanee jäädä nyt saamatta.

Tämä oli kieltämättä ensimmäinen kerta, kun näen, että tuomaria/juontajaa lyödään kisoissa tai että ylipäätään näin voimakasta agressiota/väkivaltaa tapahtuu yleisön edessä. Sen olen kuullut ja nähnytkin, että tunteet on pinnassa takahuoneessa, kun oma kisa ei mennyt kuten piti tai ollaan sijoituksesta eri mieltä. Pystit saattavat saada kyytiä ja takahuoneen sisutustakin laitetaan uusiksi suljetuin nyrkein.

Väkivalta täysin tuomittavaa

Mielestäni mikä tahansa väkivalta, oli kyseessä mikä tahansa urheilukilpailu, on täysin tuomittavaa! Tämä Magos tyyppi pitää saada vastuuseen teostaan ja tuomittava. Toivotaan, että asia menee eteenpäin ja tuomio on tarpeeksi kova, jotta se olisi esimerkkinä vastaisuudessa. Itse koen, että elinikäinen kilpailukielto olisi täysin sopiva tässä tapauksessa.

Kehonrakennukseen ei kuulu väkivalta ja vaikka kyseessä onkin arvostelulaji, se on yksinkertaisesti vain hyväksyttävä, mikä on sijoitus missäkin kisassa. Tuomarit ovat tuomareita ja kilpailijat kilpailijoita, ja ihan syystäkin. Luonnollisesti kilpailija uskoo ja pitää itseään parhaana mutta tässäkin voidaan olla niin syvällä omissa uskomuksissaan, ettei välttämättä nähdä miten kanssakilpailija on suhteessa parempi. Overall kisassa ei aina se isoin voita ja paremmalla fysiikalla voi kevyemmän sarjan kisaaja viedä pystin.

Aina voi kisan jälkeen protestoida, mutta ei lyömällä tuomaria. 😀 LOL!! Tuskin tässä tilanteessa näin jälkikäteen tullaan harkitsemaan uudelleen kuka saa Overallin. Varsinkaan kun Armandolla on Gianniksen kämmenen kuva oikeassa poskessa piirtyneenä. 😀

Jos oikein muistan, niin tämä Margoshan käväisi myös Suomessakin kisaamassa Ben Weider Legacy-cupissa ja oliko nyt viides raskaassa sarjassa?

***

Omat jumpat on sujuneet oikein hyvin ja lihakset ovat saaneet tasaisen kivasta kyytiä kerta toisensa jälkeen. On kiva tunne, kun on melkein sääntö kuin poikkeus, että seuraavina parina päivänä lihaksissa todella tuntuu domssit ja ne ovat juuri oikeissa paikoissa.

Eilen rintatreenin päätteeksi pose

15156901_10209259742385036_6717333854567158304_o

Paino pyörii koko ajan siinä 85-90 välillä. Syön melkoisen siististi ja pyrin sen 5 treeniä vähintään ottamaan per viikko. On tässä vähän säätämistä kyllä, kun painaa kiire kirjan ja muiden projektien kanssa. Tuntuu, että vapaa-aika on nyt kortilla. Painetaan siis nyt vielä se pari kuukautta täysillä ja sitten saattanee helpottaa.

Oikein mukavaa maanantaita kaikille!

Ps. Käynnissä on yhä tarjoukset, sillä tänään on Cyber Monday!

Klikkaa kuvaa alla ja pääset tukun tarjouksiin käsiksi!

700x240_mika_cybermonday_nov16_ftuk

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.