This is Mika

26.01.2011 10:48 2min luku 4

Uutta ja vanhaa

Tervehdys

Kuten tuolla taannoin mainitsin, että uusia juttuja elämässäni tapahtuu, joten valotetaan vähän.

Jokin aika sitten tuli vaihdettua työpaikkaa ja siirryin aivan toiselle alalle. Nyt pääasiallisesti iltaduunia tekevänä saan päivät pyhittää treeniasiakkailleni ja koville treeneille. Tuossa alkuviikosta itse asiassa olikin pari aivan mahtavaa asiakasta, jotka ylittivät molemmat itsensä. Oli hienoa huomata kuinka paljon motivaatiota joiltain voi löytyä! Duunista sen verra, että onneksi tuli hankittua auto viime keväänä. Autolla hurautan 20 minuutissa duuniin, kun julkisilla menisi tunti ja vartti. Tyttöystävä raukka joutuu tosin nyt menemään julkisilla töihin, koska vuorot menee valitettavasti sen verran ristiin.

Eric Cartman pukeutuneena robotiksi.

Kattelen just uudestaan läpi South Parkeja ja olen tullut siihen tulokseen, että sarja yksinkertaisesti on yksi maailman parhaimpia sarjoja, ellei jopa paras. Simpsonit valitettavasti ei pysty yllättämään enää ja on itseasiassa menettänyt otteensa jo vuosikymmen sitten. South Park ottaa äärimmäisen rohkeasti kantaa kaikkeen mitä maailmalla sekä yhdysvalloissa tapahtuu. Animaation luoja Trey Parker useasti ottaa jonkun oikeasta elämästä olevan vaikean aiheen, kääntelee ja vääntelee sitä jakson aikana niin päälaelleen, että lopulta saa ihmisten tekoset näyttämään todella typeriltä. Hyvä esimerkki oli 9 kauden 12 jakso, jossa käsiteltiin scientologiaa, miten se oli syntynyt ja mitä ihmiset siinä uskonnossa uskoo. Nauroin katketakseni koko jakson ajan.

Simpsonit eivät enää pysty vastaavaan ja se on harmi sinänsä, koska olen ollut suuri Simpson-fani alusta alkaen. Mutta nyt olen myös South Park-fani. Täytyy toivoa, että lisää jaksoja tehdään ja hulvattomat kakarat, varsinkin Cartman, pääsevät laukomaan totuuksia imbesilleille Soth Parkin asukkaille.

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.