This is Mika

14.09.2011 08:17 2min luku 5

Takareiska irtautui

Moi

No ei sentään ihan irtautunut perseestä, mutta ritsahti kunnolla. Tehtiin takareisiä toissapäivänä oikein apinanraivolla. Ensin selänojennuksia sellaisella sammakkoasennolla, joka venyttää mahtavasti takareisiä. Päälle tehtiin maaten reidenkoukistuksia ensin supistaen ja sitten kolme sarjaa isolla painolla jarruttaen, ns. negatiivisia jarrutuksia. Viimeisenä oli vuorossa bulgaarialainen kyykky eli jossa toinen jalka laitetaan penkin päälle ja käsipainot käsissä kyykätään yhdellä jalalla. 30kg kässärit käsiin ja oikealla meni nätti kymppi ja vasemmalla 3 toistoa ja rits! Auts. Tehtiin se todella syvältä ja haettiin nimenomaan venytystä takareidelle ja pakaralle lyhyellä liikkeellä. Ei näköjään tykännyt toi meikäläisen reiska siitä ja jotain siellä repesi. Nyt se on kipeä ku faan!

On jo kolmas kerta ku mulla takareisi sanoo sopparinsa irti. Mikä helkutti siinä on, että etureidet kestää infernaalista rääkkiä, mutta takareidet näyttää olevan se heikoin lenkki? Nyt ei muuta kuin parantelua kehiin. Valitettavasti Gymlogissa ei tulla nyt näkemään jalkatreenejä vähään aikaan. Heti kun tolla jalalla pystyy taas kyykätä isoja romuja, mennään tekemään juttu kovista jalkatreeneistä!

Salilla hääräili samana päivänä Kurjen Tuomas, joka napsi fotoja salista ProBodyyn. Meikäkin tallentui sinne, kun olin myöhemmin vielä vääntämässä selkätreeniä. Kyllä, olin siis salilla aikasemmin tekemässä takareisiä ja myöhemmin selkää. Kaksi treeniä siis tuolle päivälle!

Tässä jotain taltiointeja by Tuomas Kurki:

Keskittyy…

Ja vääntää kiukulla!

Homma ohi ja selkä levis.

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.