This is Mika

04.02.2019 15:12 5min luku 2

Lanzarotella sekoilemassa!

Moikka!

Jaahas, pikku irtautuminen tapahtui tässä pari päivää sitten ja päätettiin siirtyä vähän lämpöisempään paikkaan pakoon Suomen kylmiä kelejä ja lumikasoja. Onhan täällä kieltämättä oikein mukavan lämmintä. Varjossa about 24 astetta. Tuuli on ollut hieman viileä, mutta tänään esimerkiksi on tuuletkin lämpimämpiä. Illalla on viileämpää, mutta se sopiikin mukavasti, kun ollaan Puerto del Carmenin kaduilla seikkailemassa.

***

***

Kylmää olutta on tullut hieman nautittua, mutta nestetasapainohan on hyvä pitää kuosissa. Nestehukka on näissä lämpimissä maissa läsnäoleva riski. Tosimies ei vettä juo, paitsi salilla treenatessa. Aamupalahan on päivän tärkein ateria, tai näin joku on jossain väittänyt. Minulle jokainen ateria on tärkeä, mutta kieltämättä aamun ensimmäinen ateria on hyvä olla riittävän tuhti ja monipuolinen. 😀

Villa Alondrasin aamiainen on oikein hyvä, kuten kuvasta näkee

Aamun toinen ateria olikin sitten jo tämän näköinen

Oltiin kaupungilla kävelyllä ja me pojat jouduttiin ”päivähoitoon”, kun tytöt lähti shoppailemaan. 1,5€ hintaiset puolen litran San Miguelit oli mukavan edulliset ja maukkaat. Otetiin siihen kylkeen vielä barbeque chicken korit 4,95€ ja hyvältä maistui. Riittävä määrä proteiinia ja hiilaria.

Lopulta tytötkin eksyi samaan paikkaan ja ilmeisesti vähän janoisina, koska tällaiset juomat heillekin tuli pöytään.

Pina Colada ja Mojito

Välipalaa pitää muistaa myös syödä aina tasaisin väliajoin. Verensokeri ei saa laskea liian alas, koska silloin voi tulla huono olo. 😉 Tässä jälleen yhden katuravintolan antia.

Kanarian perunoita, katkarapuja valkosipulivoissa ja täytettyjä vihreitä paprikoita 10,50€

Tonnikalapihvit kanarian perunoilla 9,95€

Lasagne ranskalaisilla 6,95€

 Puolikas roasted chicken ranskiksilla 6,95€

Illalla tuntui siltä, että pientä taikuutta oli ilmassa. Hotellin massiiviset pääovet olivat lukossa, mutta sehän ei meitä estänyt. Päätin käyttää taikojani ja ajatuksen voimalla sain ovet auki. Tanssiaskeleita sekä muutama piruettikin taisi siinä lopulta tulla, kun mystiset voimat ottivat vallan minussa.

Eikä se elämä oikeasti ole niin vakavaa, pitää osata ottaa rennosti ja osata nauraa itselleen. Huumori on elämän suola ja usein huumorilla selvitään vakavammistakin asioista. Liika vakavuus pilaa lihan ja mädännyttää sielun. Mököttäminen tuo ryppyjä otsaan ja muuttaa ihonkin ihan harmaaksi. Positiivisella asenteella pääsee pitkälle ja se nauruhan tunnetusti tarttuu toisiin ihmisiin. Muistakaa siis nauraa ja iloita.

Meikä kuivatestaamassa poreammetta. Amme vaan oli niin kylmä, että jouduin ottamaan huovan ylleni. 😀

Yritin soittaa kotipuoleen, mutta puhelinkoppi oli hurjan pitkään varattu. Lopulta luovutin ja menin kaljalle.

Illallisella käytiin jossain paikallisessa grilliravintolassa. Possun ribsit olivat melkoisen järeen kokoiset.

Takapihalla on kivankokoinen uima-allas. Allas on vielä lämmitetty, niin kyllä tuolla kelpaa lillua.

Vesi oli lämmitetty 26 asteiseksi ja tuntui mukavan lämpimältä jaloissa ekana päivänä, kun viileä tuuli sai ilman vähän kolean tuntuiseksi.

Pistetään lisää päivitystä lähipäivien aikana. Tänään käytiin paikallisella salilla treenaamassa Janin ja Piian kanssa, mutta ei napattu kyllä mitään matskua sieltä. Pitänee joku päivä katsoa, josko sieltä kehtais jotain kuvaa tai videota ottaa. Sinisalon Janihan on 2016 vuoden CBB Masters Suomenmestari ja miehellä on ihan järkyn kokoiset tumput. Pumppailtiin rintaa ja ojentajia sellaisella 80-luvun tyylisellä salilla, jossa laitteisto oli kieltämättä muutaman vuosikymmenen takaa, mutta homma pelitti silti todella hyvin. On noita laitteita osattu tehdä ilmeisesti ennenkin todella toimiviksi.

Paikka on niin aikamatka jonnekin 80-luvulle, että sieltä on melkeinpä pakko saada jotain matskua nähtäväksi. Oottakaa vaan! 😀

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.