This is Mika

04.03.2022 08:58 2min luku 2

LOADED 2 -SALI VANTAA | ONKO SE HYVÄ? (video)

Moikka!

Käväisin eilen tsekkaamassa Vantaan Kivistössä sijaitsevan Jari Bull Mentulan Loaded -kuntosalin. Kuvailin muutamia mielenkiintoisia laitteita ja testailin niitä siinä samalla. Loaded -sali on tehty konseptilla ”Gym in gym”, joka tarkoittaa sitä, että Loaded on käytännössä Fitnessgymin yhteyteen tehty laajennus. Saat siis kaksi salia yhden hinnalla, jos liityt tuonne jäseneksi. Ei huono ajatus ollenkaan.

***

***

Loadedilla on runsaasti Watson merkkistä laadukasta laitteistoa ja videolla esittelenkin muutaman mielenkiintoisen laitteen, joita kannattaa testata, jos sinne eksyt.

Ensimmäinen Loaded -sali perustettiin viime keväänä Tampereelle ja nyt siis Vantaallakin on vastaavanlainen sali. Tämän lisäksi jäsenenä saat käyttöösi Fitnessgymin jo olemassa olevat laitteet, jotka pääosin ovat myös oikein toimivia laitteita. Tilaa löytyy, isot pukuhuoneet, paljon kaappitilaa (oma lukko on oltava), saunat ja aukioloajat ovat aamu neljästä sinne puolen yön paikkeille. Myös autoille on runsaasti maksutonta parkkitilaa, joka nykyään esim juurikin Vantaalla on iso ongelma.

Juttelin Jarin kanssa ennen salille menoa ja hän mainitsi, että salille on tulossa vielä noin 14 uutta laitetta USA:sta, joten laitevalikoima tulee vielä kasvamaan tämän vuoden aikana, kunhan tilaukset saadaan rapakon takaa Suomeen. Tuo Watson laitemerkki on itselleni hieman tuntematon, mutta todella toimivia ja järeän tuntuisia nuo laitteet kyllä ovat. Omat suosikit ovat ehdottomasti halkaistulla kelkalla oleva jalkaprässi ja vipuvarsilaitteet selälle.

Ehdottomasti suosittelen salia kaikille ja itsekin aion siellä jumppailla ihan varmasti, kun asun kaiken lisäksi noin 15 minuutin ajomatkan päässä.  Tässä vielä video eiliseltä visiitiltä:

Tutustu lisää ja tsekkaa hinnat tästä linkistä: LOADED EXPERIENCETreeniohjelmat Nyyssikseltä:

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.