This is Mika

29.12.2009 01:54 1min luku 1

Joulu meni, maha tuli

Huh, tulipa hömpsyteltyä ja syötyä oikein kunnolla jouluna. En todellakaan uskalla mennä vaa’alle, mutta pelkäänpä pahasti painon nousseen.

Tänään sitten kamalalla morkkiksella salille. Maha edessä tönöttäen tein rinnan ja kädet. Ei ollut mikään kummonen treeni, penkkiä kiskoin 5*10 100 kilolla. Hammeria ja ristikkäistaljaa. Ei ollut mikään treenifiilis, mutta pakko sitä oli mennä treenaamaan. Suklaata tuli taas syötyä konfehtirasiatolkulla ja se kyllä näkyy kropassa, joka on pöhöttynyt ja nesteinen.

Käsitreenit menivät kohtalaisesti, mutta jotenkin kaikki voima oli jäänyt joulupöytään. Luovutin ja menin kiskomaan synninpäästöistä aerobista crossariin pariksi kymmeneksi minuutiksi. Hiki lensi ja olo tuli hieman paremmaksi.

Ketuttaa, kun uusi vuosikin on heti nurkan takana ja sehän tietää jonkin asteista viinin siemailua sekä jotain dieetistä poikkeavaa ruokailua. Ei voi mitään. En kuitenkaan ala nyt ihan hullun lailla kurittamaan itseäni, koska elämme vain kerran tässä maailmassa ja myönnän havaitsevani pieniä hedonistisia piirteitä itsessäni. Ensi vuoden alusta taas säntillistä menoa ja pyrkimystä saada kroppa entistä parempaa kuosiin!

Peukut pystyyn ja taistellaan!

habis

Kommentit (1)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.