This is Mika

10.03.2012 14:14 2min luku 4

Hulkin haastattelu Penkkipunnerrus.fi -sivustolla

Moi!

Aivan loistava haastattelu löytyy penkkipunnerrus.fi -sivustolta. Utti ”Hulkki” Hietala on tunnettu siitä, että mies ei turhia ruodi elämäänsä eikä anna kovinkaan syvääluotaavia haastatteluja minnekään. Nyt on kuitenkin mies avannut sanaisen arkkunsa ja paljastaa ajatuksiaan elämästään ja rakastamastaan lajista.

Itse näen Utin omistautumisen kehonrakennukselle äärimmäisenä tapauksena, jossa harrastus on muuttunut syväksi osaksi elämää. Siinä ei anneta vaihtoehtoja eikä tehdä kompromisseja. Vastaavanlaista omistautumista voisi verrata vaikka Albert Einsteinin tai Stephen Hawkingin tieteelle omistautumisesta.

Otteita haastiksesta:

Mitä tulee kehonrakennuksen kehitykseen lajina, omaan silmääni kyllä parhailta näyttivät varmaankin 80-luvun ja vielä 90-luvun alun huippukisaajat kuten Gary Strydom, Berry DeMey, Bob Paris, Lee Labrada, jne. Nykyisin prot ja jopa huippuamatöörit ovat järjettömän massiivisia möykkyjä, mikä on itsessään varsin hauskaa katsottavaa, mutta rakenne, malli, linjat ja jopa selvä lihaserottuvuus on jäänyt pahasti taka-alalle verrattuna entisaikojen huippuihin. Kokonaisuudessaan siis lihasmassat ovat nykyisin suurempia kuin koskaan aiemmin, mutta fysiikat olivat 20-30 vuotta sitten ainakin omaan silmääni parempia. Eli itse ottaisin paljon mieluummin vaikkapa Berry DeMeyn fysiikan kuin näyttäisin yhdeltäkään nykyiseltä Mr Olympia -mitalistilta, mutta toisaalta seuraan kyllä nykypäivän kehonrakennusta erittäin tiiviisti ja tulen aina olemaan lajin suuri fani.

Olet tunnettu siitä, että testaat useita erilaisia ohjelmia. Mikä on ollut se tehokkain tai paras ohjelma a) voimankasvun kannalta b) lihaskasvun kannalta?

Karkeasti yleistäen, voimatasot ovat meikäläisellä aina kehittyneet parhaiten erittäin pienen volyymin ja korkean intensiteetin ohjelmilla, kuten Doggcrapp. Lihasmassan kasvuun puolestaan on ollut tehokkainta hirveä volyymitreenaus.

Käykää siis lukemassa haastattelu tämä on jo itsessään tapaus!!!

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.