This is Mika

24.01.2019 16:50 2min luku 0

Kovia alekoodeja ja Gymlog-kuvauksia!

Terppa kaikkille!

Tänään käytiin kuvailemassa Vatskun salilla uusin Gymlog-jakso. Aivan helvetin hyvä jakso on muuten tiedossa, sillä nyt poraudutaan selkätreenien ytimeen ja havainnollistetaan miten paljon voidaan vaikuttaa selän aktivaatioon pelaamalla esim kyynärpään kulmalla. Miten pystytään kohdistamaan vedot selän eri osa-alueisiin. Todella informatiivista matskua siis tiedossa vanhalla kunnon Team M&M -tyylillä.

Jakso taitaa olla jo 61. ja kaiken kaikkiaan ollaan Miken kanssa tehty kymmeniä erinäisiä videoita Production Team M&M -kanavalle Gymlogien lisäksi. Itseasiassa 141 videota näyttäisi olevan meidän kanavalla. Tilaajia on yli 20 tuhatta.

Se että päätettiin jatkaa Gymlogeja tuli ihan puhtaasti siitä fiiliksestä mitä niiden tekeminen on antanut. On aina super hauskaa suunnitella jotain hassua introa ja päästään tekemisen ohella nauramaan ja pitämään hauskaa. Huumoria ei saa koskaan unohtaa näissä hommissa.  Tekeminen käy äkkiä puisevaksi ja tylsäksi, jos se muuttuu vakavaksi. Itse tykkään hassutella ja olla positiivinen vaikka silti tekemisen meininki pitää aina olla siellä mukana.

Tuplat takaa toissapäiväisestä posehetkestä

Eilen julkaisin pitkästä aikaa uuden Go Nyyssis! -jakson ja sitä ollaankin katsottu jo alle vuorokaudessa kaksi ja puolituhatta kertaa. Wau, kiitos kaikille katsojille. Muistakaa tilata myös mun Tubekanava ja laittakaa kanavan ilmoitukset käyttöön siitä kellopainikkeesta, niin ette missaa uusia videoita!


TARJOUSKOODEJA!

Tässä muuten teille erittäin kovia tarjouskoodeja käyttöönne. Voimassa tän viikon sunnuntaihin saakka!

  • Koodilla FT1 saat 10 euroa alennusta, kun ostat väh 40€.
  • Koodilla FT2 saat 20€ alennusta, kun ostat väh 80€.

Klikkaa kuvaa alla ja käy shoppailemassa!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.