This is Mika

23.02.2009 01:08 3min luku 2

Posettelua salilla 2

Terse taas.

Tänään pumppailua salilla. Kevyesti selkää. Tein alkuun taaas ne pakolliset leuat (5×15), mutta sen päälle vain kevyttä nitkuttelua kulmasoutua vipuvarsilaitteella ja pulloveria ristikkäistaljassa. Olkapäille satunnaisia sarjoja vipunostoja kässäreillä.

Poseharjoittelua oli pumppailun jälkeen luvassa. Porista asti taas körötellyt Peltomaan isäntä ja salimme tutumpi kasvo Ryödin Jussi olivat tehneet meikäläisen kanssa treffit salille, tarkemmin sanottuna salin pukuhuoneeseen. Molemmat miehet ovat siis syksyn kisoja ajatellen päättäneet pistää esiintymiset ja poseeraukset viimosen päälle kuntoon.

Harri oli tehnyt kotiläksynsä suhteellisen hyvin ja takaposeeraukset olivat jo huomattavasti helpomman näköisiä kuin edellisellä kerralla. Yhä pientä jäykkyyttä on havaittavissa varsinkin leveäselkä edestä-posessa. Voimailutausta on osittain syynä olkapäiden jäykkyyteen, joka hieman näkyy juuri sellaisissa asennoissa joissa tarvitaan ylävartalon liikkuvuutta. Venyttelyä, keppijumppaa ja hierontaa. Käsiin tarvitaan hieman muotoa lisää. Etenkin hauiksiin lisää huippua, sillä yhä megamassiiviset  olkapäät dominoivat jopa liikaa etutuplissa. Etureidet yhä megaisot ja kisoissa varmasti erittäin paljon huomiota herättävät.

Juhalla toimi hienosti sivuposeeraukset, kuten rinta sivulta ja ojentajapose. Tuplat edestä oli jäätävä isojen hauiksien ansiosta. Pientä hienosäätöä saa kuitenkin vielä tehdä käsien kulmissa ja jalkojen asennoissa. Hankalaksi poseasennoksi osoittautui leveäselkä takaa, jossa Juhalla on hieman taipumusta ylijännittää latseja. Tämä pose onkin monille yllättävän vaikea, sillä uskomatonta kyllä, leveäselkäposessa ei juurikaan tarvitse latseja jännitellä. Riittää, että selän saa rennosti auki leviämään. Kun se ollaan saatu, aavistuksenomainen jännite uloimpiin siipilihaksiin ja selkä on todella komean näköinen.

Poseeraaminen on erittäin raskasta ja vastaa jopa kovaa aerobista. Hiki lentää huolella, kun saa puhallella ilmoja keuhkoista ja samalla jännitellä lihaksia. Herrat kuitenkin jaksoivat urheasti ainakin yli tunnin harjoittelut ilman minkäänlaista kitinää. 😉 Dieetillä on mukava harjoitella sujuvasti poseerauksia, kun pohja on luotu vielä tässä vaiheessa, kun energiaa löytyy vaikka muille jaettavaksi.

Tässä kuvaa poseharjoitteluista:

peltomaa1.JPG

peltomaaryodi3.JPG

peltomaaryodi2.JPG

ryodi1.JPG

peltomaaryodi1.JPG

Juu, pitihän se meikänki änkee kuviin…

ryodima.JPG

Yhteismousti, beibe! 🙂

peltomaaryodima.JPG

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.