This is Mika

22.03.2013 05:57 2min luku 68

Oliks sulla papereita?

Moi, se on perjantai!

Just hauska tää uusi ohjeistussääntö mikä määrää myyjän kysymään kaikilta alle 30 vuotiaan näköisiltä henkkareita. Nyt on siis hyvä hetki mennä testaamaan nuorilta kuinka vanhan näköinen sitä heidän silmissään on. Aika hulvattomia tilanteita toi vielä aiheuttaa, kun mennään kyselemään aikuisten oikeasti selvästi vanhemmilta papereita.

Lidlin kassalla oli hauska tilanne, kun edessäni asioi varmasti yli 50 vee rouva jonka ostosten yhteydessä tais olla yks kaljapullo. Tää retardi myyjä kysyi sitten tältä tädiltä henkkareita ja siis sokea Reettakin olisi nähnyt että nyt oli kyseessä oikeesti kypsä täti ja mittarissa kilsoja. No eihän rouvalla niitä ollut mukana vaan sanoi, että ajokortti on toisessa laukussa jalaukku autossa. Mäki jo siinä sanoin myyjälle, että hei, rouva on kyllä ihan selvästi täysikäinen, mutta ei, myyjä tivasi vaan tiukasti papereita. No ei siinä mtään, täti marssi ulos ja katosi. Se hetki siinä kassalla, kun rouva oli poissa papereiden hakumatkalla, oli kuoleman hiljainen. 5 minsan päästä rouva toi paperit. Oli syntynyt vuonna 59.  Heiteltiin siinä lopulta sitten vielä läppää, että on se hienoa, kun on niin freeshin ja nuoren näköinen vielä. Tosin mun mielestäni rouva ei ollut enää niin freesh vaan myyjä oli ehkä yli-innokas retard. 😉

oliks papereita

Tänään illalla tehdään podcasti meillä. Jakso tulee olemaan retardi, koska aion vetää jakson aikana kännit vintage punkun voimin. Mike ei varmaankaan juo, joten ei se mitään, enemmän mulle. Annan sille kokiksen viinilasissa niin se saa leikkiä aikuista, kun on saman väristä nestettä, ku mulla. 😀 Jakso on ulkona jo tänä yönä. Tubesta tulee löytymään jatkossa. Palattiin sinne ku se on kuitenkin se helpoin mesta uppia noita videoita. Löytyy myös sitten huomenaamulla myös täältä bloggenista!

Paino aamulla 87kg. Eilen meni jumpat törkeen hyvin. Penaa nosteltiin kiukulla ja habat koukisteltiin turvoksiin asti. Voimaa näyttää tarttuvan sitä mukaa ku toi elopainokin nousee. Hyvä hyvä.

Ei muuta. Menkäähän salille reenaamaan! 🙂

Kommentit (68)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.