This is Mika

18.04.2012 07:23 2min luku 19

Tittinekku!

Voihan tittinekku! 😀

On tää yhtä taiteilemista näitten  tittinekkujen ja nettitikkujen kanssa. Elisa juuri ilmoitti, että ei ole mitään vikaa alueella ja kehoitti hakemaan antennia tittinekulle. Ime tittinekkuus! 😀 No mä itseasiassa sitten soitin asiakaspalveluun josta oltiin heti yhdistämässä mua ”asiantuntijalle”. Kieltäydyin kunniasta ja pyysin häntä yhdistämään jollekin esimiehelle. Tyttö sitten sanoi, ettei hänellä ole esimiehen puhelinnumeroa? Mä olin siinä vähän että mitä *ittua? Kysyin, että onko hän yrittäjä? Ei. Tekeekö hän duunia kotona? Ei. onko hänellä esimiestä lainkaan? On. No yhdistä minut hänelle, haluan reklamoida tästä mun tilanteesta.

Aikansa se änkytti siellä, kunnes sitten käski odottaa hetken. Tadaa, esimies vastasi toisessa päässä. Kerroin tilanteen ja mies ihmetteli kyllä kovasti ja sanoi että eihän tää mun vika ole, että tittinekku ei toimi. Hyvittävät nyt sitten minulle laskussa antennin hinnan kunhan käyn hakemassa sellaisen elisa shopitista. Lupas vielä tarkistaa tilanteen tän kaapelimodeemiasian kanssa. Siinä siis on massiivinen tekninen järjestelmävika saunalahdella. 5.4 alkaen yksikään uusi asiakas ei ole saanut kaapelimodeemiaan käyttöön koska heidn järjestelmä ei ole provisioinut mac osoitteita järjestelmään. vitun kiva!

Noh, kompensaatiota tulee ilmaisen kuukauden verran, tittinekun antennia ja krokotiilin kyyneleillä varustettuja pahoitteluja. Yhä ongelma tietty pysyy, mut on blokattu netistä yhä täydellisesti. Teen duunia koneella, joten mitenköhän tässä toimittaisiin, jos kyseessä olisi joku iso firma jonka netin saunalahti olisi katkaissut? 😀 Anyway, oli kyllä paljon asiallisempaa jutella jonkun isomman tahon kanssa, joka nyt sai edes sen aikaan, että tittinekun antenni tulee ilmaiseksi, kun kuuluvuutta ei ole titillä lainkaan. Lupasi vielä viedä reklamaation eteenpäin, no joo, saas nyt nähdä meneekö mihinkään.

***

Perhanan flunssaa näyttäis iskevän taas. Keuhkoihin koskee ku yskii. Kaapissa oli antibiootteja, otin niitä kourallisen illalla. Toivottavasti tehoaa koska iltapäivällä on kovat treenit! Täytyy lyödä vaan pää turvoksiin antibiooteilla ja buranalla ennen salille menoa niin treenit kulkee kuin tavarajuna eteenpäin. Syömiset menny ihan päin peetä. Viikonloppuna kisoja kattellessa syömiset oli yhden käden varassa laskettavia. Perhana ku sinne kolmelta meni niin ulos pääsi vasta kasin maissa. Älyttömän pitkä kisa vaikkakin hieno, mutta kyllä tolle kestolle pitäis tehdä jotain. Siinä tais olla vielä karsinnatkin samassa niin ei mikään ihme että kesti. Mun mielestä karsinnat pitäis pitää aamulla ja itse kisaan vain finalistit niin menis nopeemmin ja olis katsojaystävällisempi.

Kisojen jälkeen käytiin jossain raflassa syömässä. Mulla oli niin kova nälkä, että otin kokonaisen broilerin ja söin sen käytännössä yksin. LOL!

Tässä pieni posekuvatus. Siisti varjoleikki tossa! Eikö?

Kommentit (19)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.