This is Mika

31.05.2015 17:50 3min luku 27

Leffaa, hyvää ruokaa ja hyviä jumppia

Terppa!
Eilen vietettiin vaimon kanssa yksvuotis hääpäivää. Käytiin syömässä ja leffassa. Oli oikein kaunis ja aurinkoinen päivä. Mentiin venäläistyyliseen Saslik -ravintolaan syömään. Hyvää ruokaa ja oikein runsaasti lihaa oli meidän annoksessamme.
saslik
Otettiin Friteerattuja lammaspelmeenejä alkupaloiksi ja pääruuaksi Iivanan miekka.
Iivanan miekka juuri tuotu pöytään
lauantai
Erittäin miellyttävä kokemus saatiin paikasta. Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu. Hintava mesta, mutta suosittelen.
lauantai2
Safkojen jälkeen laahustettiin kohti leffateatteria ja mentiin katsomaan uusi Mad Max -elokuva. Leffa oli kyllä aikamoista tykitystä. Juoni oli odotetusti hyvin ohut ja simppeli, mutta koko leffan parasta antia olivat upeat maisemat, hurjat takaa-ajot, mielettömän mageesti tuunatut menopelit ja uskomattoman siistit stuntit. 99% leffasta on actionia, melkeinpä non-stoppina mennään. Leffa on lähinnä yhtä massiivista takaa-ajoa.
Itse pidän juuri tollasista post nuclear typpisistä leffoista, joissa ihmiskunta on tuhoutunut ja pahuus on ottanut vallan. Dystopinen maailma kaikkine kauheuksineen on eräällä tavalla kaunista. Aavikkoa silmän kantamattomiin, kuivuutta, kuolemaa ja kärsimystä, maailma, jossa ei ole enää mitään toivoa. Mutta kuitenkin sitä toivoa löytyy, kun sitä etsii ja hyvikset taistelevat pahiksia vastaan.
Leffa ei kuitenkaan ole edes niin yksioikoinen, mitä se pintaraapasultaan antaa ymmärtää. Kaikki pahat eivät olekaan täysin pahoja, ehkä vain väärin johdateltuja?
Kaiken kaikkiaan elokuva on suurenmoista tykitystä ja taistelua uskomattoman intensiivisellä ohjaustyöllä. Käy katsomassa tää, jos tykkäät brutaalista menosta ja bensan katkusta. Älä odota mitään tarinalta, mutta varaudu aivan sairaan hektiseen menoon, missä kaasujalkaa painetaan lattiasta läpi!
5/5 Actionleffa
Muikeena leffastandin vieressä!
madmax
Tänään mentiin sitten jumppailemaan. Rintaa hakattiin soseeksi salilla ja hyvältä tuntui. Termis ja Iso-Kari oi messissä Myyrin Kuntokeskuksessa ja meno sen mukaista. Vedettiin todella hyvä rääkki ja volyymitykitys tisseille. Paljon sarjoja, paljon toistoja. Siitähän ne hyvät jumpat on tehty!
BOOM, pientä posettelua salilla!
MIKAPOSE
Rintaa sivusuunnasta
MIKAPOSE2
Jukka aka Termis työstämässä rintafileitä
IMG_7375

Kommentit (27)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.