This is Mika

18.11.2011 08:36 2min luku 14

Gymlogit kasvattavat suosiotaan

Terve!

Kovasti on saanut kiitosta Gymlogit. Varsinkin tämä viimeisin olkapäävideo. Palaute on ollut 100% positiivinen ja moni on kuulemma ottanut liikkeen jos toisenkin omaan ohjelmaansa mukaan.

Tätä juuri tarkoitan ja tämä on sitä parasta kiitosta ainakin meikäläiselle, että ihmiset hyötyvät ja saavat jotain itselleen. Olemme Miken kanssa keskustelleet tästä, että teemme hyvinkin kattavan kokonaisuuden nettiin näistä treeneistä (ja syömisistäkin), joka palvelee mahdollisimman montaa salitreenauksen aloittanutta harrastajaa. Eipä tällaisia nyt nopealla vilkaisulla näytä pahemmin olevan tuolla internetin syövereissä.

Sain tossa taannoin palautetta eräältä henkilöltä, että onko tuo nyt kannattavaa antaa näitä ohjeita ilmaiseksi, ja että eikö se syö asiakaskuntaa, kun jaamme näitä tietoja näin kattavasti? Minua kehoitettiin, ettei kannata blogissani ja muualla ilmaiseksi jakaa neuvoja. Onko tämä nyt sitten oman oksan sahaamista? Mielestäni ei ole. Eihän tässä nyt kädestä pitäen neuvota ja on täysin eri asia ohjata treenattavaa salilla, kuin tehdä opetusvideoita nettiin.

Itse kuitenkin uskon siihen, että kun antaa myös saakin. Parasta saamista minulle on tuo positivinen palaute ja ne IRL kiitokset, jotka olen vastaanottanut täysin tuntemattomilta ihmisiltä. Hyvin kuvastaa tätä tarvetta tällaisille ohjeistuksille ja tekniikkaneuvoille, kun näitä Gymlogeja ollaan katsottu useita kymmeniä tuhansia kertoja.

Niin ja kaikki Gymolgit ovat siis kivasti ja helposti nähtävissä myös tuossa blogini yläpalkissa olevassa linkissä, joka johtaa omalle Gymlog-sivulle. Siellä ovat jaksot kaikki kronologisesti peräkkäin. Ei muuta kuin tsekkaamaan vaan, jos olet missannut jonkun jakson!

Nähdään,

T. Mika

Kommentit (14)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.