This is Mika

23.01.2019 17:57 2min luku 0

Go Nyyssis! -sarjaan uutta jaksoa - Olkapäätreeniä PTVGYMillä!

Moikka!

Himassa meneillään joku ihmeen putkisto ja viemäristö puhdistusoperaatio. Lähdin tänään alta pois, kun kuulin, että uhkaavasti alkoi työmiehet lähestyä meidän kerrosta ja huoneistoja. Eipä siinä muuta, kuin nokka kohti salia (tällä kertaa Vatasen sali) ja olkapäätreenit tulille.

Kun olin sen verran aikasessa liikenteessä ja salikin oli lähes tyhjä, ajattelin pitkästä aikaa pistää kameran laulamaan, kun tein treeniä. En olekaan pitkiin aikoihin kuvannut treenejä ja voihan se olla, että tässä välissä on saattanut vähän kehitystäkin tulla, niin ehkä joka voi olla kiinnostunutkin miten se Papa jumppailee näinä päivinä?

Oli miten oli, hyvät treenit jälleen sain aikaseksi ja polte olkapäissä oli mehevä. Paino tosiaan pyörii siellä 92 kilon hujakoilla ja sinne se on asettunut aika lailla tasaiseen. Yritän yhä nostella vähän kaloreita, että saisin vielä kasattua lisää massaa luiden ympärille. Kyllä tässä aika tosissaan pyritään nyt tuomaan uutta pakettia tuleviin kisoihin, mitkä ne ikinä sitten onkaan.

Go Nyyssis E25 on julkaistu!

Haluan selvästi kaliiberia isomman kokonaisuuden ja vahvistaa heikkouksiani, kuten käsiä. Hauikset ja ojentajat ovatkin saaneet kivasti lihaa lisää, mutta työn alla on vielä olkapäät sekä jalat. Selkään tuskin vaaditaan niin paljon lisää kokoa, mutta ei sekään pahitteeksi ole.

Eilen illalla katselin vähän poseerauksia

Teen treeneissä aika paljon volyymiä, mutta en toki unohda käyttää myös isoja perusliikkeitä. On vaan tärkeää poimia juuri ne itselleni sopivat liikkeet, joiden avulla sitten käytetään isompia rautoja. Nytkin esimerkiksi tein pystypunnerruksen Vatasen ”tukkipunnerrus” -koneessa, joka on mainio massaliike. Smithissä vähän eri tekniikalla istuen pystäri ja sitten eri variaatioina vipareita.

Viimeiset viparit menossa ja tekniikkana vuorotahtiin pitäen toista kättä aina pidossa ylhäällä. (kuvassa tosin molemmat kädet ylhäällä)

Elikkä laitetaan siis tähän tuo uusin Go Nyyssis -jakso ja saa kommentoida jos video herättää kysymyksiä.

  • Treenin aikainen intrajuoma, Octane
  • Ravinto-ohjelmapaketti 89€ Lue lisää TÄÄLTÄ!
  • Treeniohjelmat alk. 19€, lue lisää TÄÄLTÄ!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.