This is Mika

10.05.2012 09:56 1min luku 45

Kondis tällä hetkellä - katso kuva!

Moi

On se niin mukavaa, kun jotkut ovat huolissaan minusta. Epäiltiin heti minun saavan viskeraalista rasvaa (eli sisäelinten ympärille kertyvää rasvaa) elimistööni, kun ruokavaliossani on runsaasti rasva- ja proteiinipitoista ravintoa. Näinhän ei ole asian laita. Viskeraalista rasvaa syntyy, kun syödään liian harvoin ja kerralla paljon tai nopeita hiilareita on runsaasti aterioissa Verensokeri laskee pitkien taukojen aikana ja lopulta kun ravintoa saadaan elimistöön lyö se verensokerit kattoon jonka seurauksena insuliinia erittyy runsaasti elimistöön tasatakseen verensokeria. Liika insuliini muuttuu viskeraalirasvaksi. [EDIT/KORJAUS] Eli piti sanoa siis, että insuliini muuttaa liian hiilarin viskeraalirasvaksi. Eli insuliinilla on iso vaikutus rasvan kertymiseen.

Ensinnäkin en syö nopeita hiilareita, syön todella usein, eli 2-3 tunnin välein, liikun, treenaan, syön vitamiineja ja elän terveellisesti. Ei siis syytä huoleen vaikka ravinnossa onkin tyydyttyneitä rasvoja. Eiköhän näistä asioista olla jo väännetty ihan tarpeeksi muilla foorumeilla ja lehdissä kun on vastaan ja puolestapuhujia karppauksesta ja VHH-dieeteistä. Ei lähdetä täällä sille linjalle.

Kunto on ihan hyvä. Paino tällä hetkellä 81 tasan. Energiaa löytyy treeneihin ja tuntuu, että kroppa on ottanut muutaman gramman lihasmassaa lisää sinne sun tänne. Mittasin hauberit tuossa eilen aamulla herättyäni ja ilman pumppia tulos 47cm. Ei paha?

Tässä Miken ottama studiokuva kunnosta:

Kommentit (45)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.