This is Mika

18.10.2018 12:02 3min luku 0

Mikan keittiössä - Uusi kokkausvideo ulkona!!

Moikka moi!

Pitkästä aikaa Go Nyyssis -jaksoa kehiin. Ollaan minun keittiössä ja tehdään herkullista bodysafkaa, kanakasvispastaa kookoksella. Tavallaan vähähiilarinen setti, jota voi varioida lisäämällä tai vähentämällä tuota pastan määrää. Paljon vihanneksia, paprikaa, tomaattia, punasipulia, valkosipulia ja porkkanaa. Kanafilepihveistä suikaleita, joita maustettiin cajun-mausteella sekä kookosmaidolla. Gnochhi -pastaa 100g sekaan antamaan vähän hiilaria.

Kanaa tuli sellaiset 340grammaa suikaloituna, joten koko höskä toimii kahdelle herkullisena illallisena. Suosittelen, tämä on tosi helppo valmistaa ja maku on pirun hyvä. Toki jos haluaa siis tuhdimpaa settiä niin lisää pastaa enemmän ja jos haluaa mennä VHH:lla niin pastan voi jättää vaikka kokonaan pois!

Safkan valmistamiseen meni alle 20 minuuttia, joka on mielestäni just hyvä aika tehdä herkullista ruokaa itselleen. Sen pidempään tuskin tarvitsee aikaa hukata ruuan laittamiseen. Luonnollisesti jotain herkkuruokia kypsennetään pidempään, mutta tällainen nopea ja maukas setti valmistuu 20 minuutissa, joka on itselleni sellainen aika, jota voin kutsua nopeaksi sapuskaksi.

Ruoan laittaminen on muutenkin itselleni sellainen kiva hetki, varsinkin, kun se osuu esimerkiksi perjantaille tai lauantai-illalle. Se on sosiaalinen hetki, jossa ollaan perheen kanssa yhdessä, jutellaan ja nautitaan vain yhdessäolosta samalla, kun ruoka valmistuu siinä sivussa. Lasi punaviiniä ja hyvä ruoan tuoksu keittiössä luo tunnelmaa.

Tässä tuo uusin jakso!


Yhteistyö ja kumppanuus

Moni varmaan on ehtinyt bongata lehdestä, miten Disturb.fi -nettivaatekauppa aikoinaan sai alkunsa. Tiina Skinnari pisti pystyyn yrityksen, joka on saanut valtavaa menestystä vuosien varrella. Miljoonabisnes siis kyseessä. Artikkelin voi lukea TÄÄLTÄ!

Itse olen Disturbin kanssa ollut yhteistyössä jo toista vuotta putkeen ja on kyllä ollut aivan mahtavaa fiilis heidän kanssaan. Ollaan laiteltu hyviä tarjouksia tulille ja saatu paljon positiivista palautetta. Nytkin itseasiassa tulilla on ekslusiivinen kooditarjous, jolla saat huikeat 25% alennusta kaikista disturbin tuotteista:

Monelle bloggarille ja urheilijalle on todella tärkeää saada itselleen sponsoreita ja yhteistyökumppaneita. Toiset voivat saada tärkeitä alennuksia tuotteista tai jopa palkkaa, että ollaan yhteistyössä ja annetaan näkyvyyttä yrityksille. Tämä ei missään nimessä tulisi olla lukijalle epämiellyttävää tai ärsyttävää, tämähän tarkoittaa yleensä sitä, että urheilijalle on käynyt tosi hyvin ja kumppanuus tuottaa edes jotain etuja. Siitä tulisi jokaisen fanin olla iloinen, että moinen mahdollisuus on tullut vastaan.

Hintaopas.fi

Itselläni aivan uusin yhteistyökumppani on Hintaopas.fi, joka on täysin riippumaton, Suomen kattavin tuotteiden vertailupalvelu. On ehdottomasti todettava, että tuo sivusto toimii kuin junan vessa. Hintaoppaan avulla löytää todellakin halvimmat tuotteet ja pystyt vertailemaan näitä keskenään. Itse etsin säkkituolia itselleni pitkään ja näitähän myydään aivan joka paikassa milloin mihinkin hintaan. Sain hintaoppaan avulla välittömästi valtavan valikoiman erilaisia tuoleja, joista sitten löysin mieluisimman ja pistin tilaukseen.

Sama juttu nyt uuden kokkiveitsen kanssa. Halusin itselleni laadukkaan Santoku-veitsen yleiskäyttöön ja pilkkomiseen. Ei muuta kuin hintaoppaan sivuille, klikkasin keittiö ja kotitalous kategoriaa ja sieltä keittiöveitset ja alakategoria Santokuveitset!

Oli tuote tai asia mikä tahansa, käyn nykyisin aina ensimmäisenä tsekkaamassa hintaoppaan kautta tämän hetken hinnat ja minkälainen on saatavuus, ennen kuin edes lähden googlailemaan tarkemmin. Olen huomannut, että hintaopas on tarkempi ja nopeampi kuin itse google. Hintaoppaan linkkien kautta pääset sitten suoraan itse kyseiselle sivustolle shoppailemaan. Super helppoa!

Klikkaa banneria alla ja käy tutustumassa Hintaoppaaseen!

Jeps, eli Hintaopas on siis messissä meikäläisen toiminnassa ja olen tästä todella hypersuper iloinen! On ilo olla yhteistyössä näinkin ison lafkan kanssa, joka käytännössä tekee meidän elämisestä helpompaa sekä pitää huolen, että me kuluttajat hyödymme tässä hintakilpailussa. Tämä pakottaa yritykset kilpailemaan ja kohtuullistamaan hintojaan, joten kuluttajana tuen mielelläni tällaista toimintaa.

Huomenna kuvataan pitkästä aikaa uusi jakso Mika Sohva -sarjaa. Kyllä, Mikan sohva palaa ruutuihin ja jakson vieraana on somessa aktiivinen, vahvasti vaikuttava ja mielipiteitä herättävä henkilö. Ei, kyseessä ei ole tällä kertaa Mike Siren. 😀

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.