This is Mika

30.09.2020 12:15 4min luku 0

Miken ja Nyyssiksen podcast nro 90 - Jälkianalyysit kisoista!

Morjensta vaan!

Viime lauantaina kokoonnuttiin Mike Sirénin kanssa meille ja poristiin toissaviikon kehonrakennuksen SM kisoista. Oikein hulvaton podcasti saatiin puristettua kokoon ja paljon analyysiä sekä pohdintaa niin kisoista kuin kisaajista. Video löytyy tuosta alta upotteena, joten pistähän pannu kuumaksi ja laita kuunteluun. Hauskaa settiä, kuten aina ennenkin!

Mike duunasi ihan ensimmäistä kertaa livestriimin noissa kisoissa ja tuosta setistä juteltiin myös, mitä ensi kerralla tulisi parantaa ja mitä asioita meni nappiin ihan kättelyssä. Itse koen, että tämä eka kertakin oli erittäin hyvin onnistunut ja katsojia riitti melkoisen paljon, yli 6 tuhatta katsojaa parhaimmillaan seurasi livestriimiä kisoista.

Tässä tuo viimeisin Podcast vielä, jos olette sattuneet missaamaan sen!

Itse kasasin oman analyysivideon kisoista ja sen voit katsoa esim tästä:

Ja jos aikaa tuntuu piisaavan, niin eilen striimasin megapitkän livestriimin tubeen, eli reilu kolmetuntinen pläjäys, jossa on paaaljon asiaa treenaamisesta ja ravitsemuksesta. Suosittelen lämpimästi tätäkin lähetystä katsottavaksi, sillä siellä on runsaasti hyviä kysymyksiä, joihin koitan vastata mahdollisimman hyvin! Nämä livestriimit ovat siinä mielessä aina hauskoja, koska niissä pyrin tuomaan esiin omaa treenifilosofiaani ja yleisestikin positiivisuutta. Sisällön tekee livestriimissä kommentoivat ihmiset omilla kysymyksillään, joten joka kerta lähetys on uniikki.Testissä vegaaniset patukat

Asiasta kolmanteen, sain Fitnesstukulta testiin Star Nutritionin vegaaniprotskupatokoita ja pakko sanoa, että maku yllätti erittäin positiivisesti. Eli jos itsellesi on tärkeää syödä vegaanisesti, niin nämä patukat ovat todella hyviä ja sopii siis vegaaniseen ruokavalioon täydellisesti!

Tsekkaa nämä klikkaamalla kuvaa tai mene tukun sivuille TÄSTÄ!ALENNUSKOODEJA!

Äläkä unohda, että nyt on syksyn alekoodit aktiivisena, eli ei muuta kuin hyödynnä nämä menemällä TÄSTÄ tukun sivuille ja kassalla ollessasi käytä koodia!Omat treenit kulkee oikein mukavasti!

Treenaan keskimäärin 5 treeniä viikkoon ja kierrätän tällä hetkellä KOLMEN KOMBO– sekä HYPER TRIO -ohjelmapaketteja keskenään. Näistä syntyy niin hurjan paljon monipuolisuutta, että lihakset yksinkertaisesti kasvaa. Toki pidän huolen myös ravinnosta ja syön runsaasti hiilihudraatteja riisin sekä pastan muodossa, niin saan energiaa koko päiväksi ja treenit sujuu hyvin. Energian pitää riittää arkeen sekä treeneihin, joten vain oikealla ruokavaliolla se saadaan aikaiseksi.

Pukkarikuvatus viime viikolta, rinta sivulta old schoolisti!

Jos jotain kiinnostaa tietää tarkemmin tämän hetken treenikierrosta ja treeniohjelmista, mitä itselläni on tällä hetkellä käytössä, niin tsekkaa blogipäivitys sekä tarjous näistä kahdesta 5-jakoisesta paketista TÄÄLTÄ!

Mitäs muuta tässä?

Syksy painaa päälle kuin syyttäjä, mutta onneksi sentään on ollut suhteellisen lämpimät kelit. Ruska puissa näyttää valtavan kauniilta ja väriloisto on häikäisevä. Itse tavallaan tykkään syksystä ja pimenevistä illoista, mutta samalla se on harmillisen masentavaa, että mennään hetki hetkeltä taas kohti pimeyden valtakuntaa, jossa aurinkoa ei näy puoleen vuoteen. Romanttista mutta samalla masentavaa. LOL! 😀

Nyt on onneksi hyvä aika vaan painaa treenejä läpi ja hankkia lisää lihasmassaa. Ensi keväänä sitten vaikka pientä kiristelyä kehiin, niin saa kropan timmiin kuntoon kesää varten. Pitää toivoa, että tuo korona saataisiin kuriin maailmalla ja pääsisi pitkästä aikaa nauttimaan lomareissuista jonnekin etelän lämpöön. Pimeys ei ole koskaan kivaa ja tekee ihmiset aneemiseksi. Pienikin hetki jossain auringon alla saa mielen virkeämmäksi ja on sitten virtaa painaa duunia.

Viimeiseksi jäänyt reissu juuri ennen koronarajoituksia osui maaliskuun alkuun, kun kävimme Gran Canarialla Arguineguinessa. Radisson Blu -hotelli oli tosi kiva ja altailla pötköteltiin joka päivä.

Pieni kalastajakylä oli kaunis, mutta siellä ei valitettavasti ollut oikein mitään nähtävää tai tekemistä.

Virallinen lomajuoma oli tuolloin Bloody Mary…

Itse kyllä kaipaan lomaa ja rentoa olemista. Mekin vaimon kanssa otettiin ihan chillisti, luettiin kirjoja, levättiin ja syötiin hyvin!

Pidetään siis peukkuja, että maailmalla jylläävät virukset vähän saataisin kuriin ja ihmiset pääsisivät takaisin normaaliin elämään. Meikä toivottaa kaikille oikein mukavaa keskiviikkoa. Pitäkää itsenne terveinä ja muistakaa treenata kovaa, niin kroppa pysyy kunnossa ja voitte hyvin!

-Mika

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.